PULMOLOG IZ IZOLSKE BOLNIŠNICE SPOROČIL ANTICEPILCEM: "Imamo pravico, da nas boli k**** za vaše blebetanje"

Izola

Srđan Lukić, beograjski pulmolog, ki dela in živi v Izoli, je na družbenem omrežju Twitter delil zgodbo iz bolnišnice in zraven poslal še sporočilo tistim, ki dvomijo v cepljenje proti novemu koronavirusu. "Imamo pravico, da nas boli k**** za vaše blebetanje," je sočno pospremil svoj zapis.

"Seveda, da si ne bom zapomnil vseh covidnih bolnikov, a tega si zagotovo bom," svojo zgodbo začenja pulmolog, ki opisuje pacienta srednjih let, ki je osebju v bolnišnici navedel, da se ne želi cepiti proti novemu koronavirusu, saj želi bolezen preboleti na naraven način.

A zaradi upada pljuč so morali bolniku dodajati kisik ter antikoagulantno terapijo. Bolezen je pri njem napredovala, opisuje zdravnik, zato so ga premestili v drugo zdravstveno ustanovo, na oddelek intenzivne nege. Kot pravi Lukić, je preživel.

Pulmolog Srđan Lukić

Ker pa je tri mesece zaradi covida-19 ležal, so ga poslali še v tretjo zdravstveno ustanovo, kjer so mu nudili rehabilitacijo, po kateri bi se spet lahko normalno gibal. Kot pravi zdravnik, bo sicer, da bi dosegel prejšnje fizično stanje, trajalo še vsaj šest mesecev, če ne, eno leto.

"Verjetno mu nikoli ne bo uspelo doseči enake ravni, čeprav bo seveda poskušal. Ampak to je hotel. Ali pač ne?" se v zapisu sprašuje pulmolog, ki ob tem piše, da bi v primeru, če bi zdravniki upoštevali željo bolnika, da bi bolezen prebolel na naraven način, ta v nekaj dneh umrl. "Preživel je s pomočjo na desetine ljudi, ki so se dve leti borili kot levi," dodaja Lukić.

Po mnenju zdravnika je poanta te zgodbe ta, da cepivo zoper covid-19 sicer ni upravičilo vseh pričakovanj, več kot dovolj pa zadostuje za preprečevanje hudih oblik bolezni

"Tako, kot se ima vsak pravico sklicevati se na svoje svoboščine in ima pravico ravnati tako, kot se mu zdi primerno, tako imamo tudi mi pravico, da nas boli k*** zaradi blebetanja in bedarij, ki so le krinka za egocentrizem. In ne, vaša filozofija nas ne zanima, to pripovedujte svoji mami!" še piše Lukić in zaključuje: "Ko boste nekega dne zaradi svoje neumnosti obtičali v bolnišnici, vas bomo obravnavali po vseh protokolih, vendar ne pričakujte niti zrnca empatije, ker je ne boste dobili."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Jazbetz |  11 .01. 2022 ob  22: 57
Se vam opravičujem za jezni izpad, samo so določene zadeve, ki me res razpizdijo. Se pa iskreno oravičujem, ker tak nivo komunikacije nikamor ne pelje. Sedaj pa resno. Tukaj ni več zajebancije. Toplo priporočam vsem, čisto vsem, da se pozanimate o eventu 201, ki se je zgodil oktobra 2019, kjer so splanirali čisto vse kar se pandemije tiče. In samo dva meseca kasneje se je zgodil Wuhan. Čisto kulturno vas prosim res vse, da se pozanimate kaj, kako, kdo so bili prisotni in o čem so se ti globalni liderji pogovarjali na tem zelo pomembnem sestanku ter simulaciji pandemije. Učite se, delite, zgražajte, samo naj se ta farsa konča. Ker to je farsa.
Jazbetz |  11 .01. 2022 ob  11: 34
Ne VERS ampak VAERS.*


Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS)
Jazbetz |  11 .01. 2022 ob  11: 21
Sej ne more človek drugega rečt, pa ta zgodba ni od včeraj, že 2 leti traja. Kaj vse je prišlo ven ta čas, koliko informacij. Pa ne govorim o RiT-TVju in Regioanalu, Poop TV, Nora 24, To so vaši mediji... Mi ostali gremo dosti dlje, za se pozanimat kaj se v resnici dogaja. Vse je jasno kot beli dan kaj se dogaja. A še vedno 80% folka je v masovni hipnozi prav zaradi teh medijev. Temu se reče Mass Formation Psychosis.
Jazbetz |  11 .01. 2022 ob  11: 08
-2
Pogooglajte "Il vaccino è un terno al lotto?" video. Oz pojdite na VERS si poigledat statristike, pol se oglašajte. Primitivci, razen nekaj redkih svetlih izjem. Ne morem verjet kakšni primitivci ste, še kar nasedate na propagando.
Maestral30knots |  11 .01. 2022 ob  08: 35
Majmun odjebi nazaj v srbijo!!! Empatije od zdravikov pa ni ze desetletja
alfa |  10 .01. 2022 ob  21: 57
pa logično da si ne želim 3 mesece 100 dohtarjev,ampak ne želim si pa niti PRISILNEGA CEPLJENJA....kar se mi ima za zgodit se bo zgodilo al tako al dugače,ajd se ne obremenjujem.če sem kot astmatik novembra preživela korono z le 2 dni rahle vročine in malo bolečin v kosteh in mišicah ,seveda hvala bogu brez kašljanja in nobenih pjučnih problemov,je zame omikron "pičkin dim" NE BOM SE CEPILA.
vseved |  10 .01. 2022 ob  21: 53
nabasani, ti nisi do sedaj ničesar natresel, nobenih argumentov.Vse kar si naredil je to, da stalno citiraš in prepisuješ neke članke . Na tvojem zeljniku ni zrasllo še nič.
vseved |  10 .01. 2022 ob  21: 50
-4
alfa, me prav zanima,če bi lahko plačala šolanje za svoje otroke, zdravstveno oskrbo za celo družino, zdravila,..in vse ostalo, če bi ti ostal denar ki ga sedaj daješ za davke in prispevke?
Miura |  10 .01. 2022 ob  20: 27
alfa - 3 mesece in 100 dohtarjev? Ne želi si tega, ker ne boš preživela brez posledic, če sploh boš ...
alfa |  10 .01. 2022 ob  19: 48
zanimivo,zdaj ste ga pa nazaj objavili,hm....
alfa |  10 .01. 2022 ob  19: 45
11
kaj brišete moj komentar regionaljQuery112301513619055013653_1641840183275???????????' nisem nobenega žalila ,le povedala svoje mnenje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! da če smo dobri za plačevat davke in obvezno in dodatno zavarovanje ,lahko vsak sam izbira kako se bo zdravil pa če tudi 3 mesece in 100 dohtarjev!!!!!!!!!!!!!!!
Bobi |  10 .01. 2022 ob  19: 09
24
"Preživel je s pomočjo na desetine ljudi, ki so se dve leti borili kot levi," dodaja Lukić.
Kot vem pred 2 leti ni bilo cepiva.Članek za en kurac isto ko ta doktor
1