PSIHOLOGINJA RAZKRIVA: To so triki, s katerimi boste osvojile vsakega moškega

Trendi

Čeprav so pri osvajanju pripadnikov nasprotnega spola pomembne njihove preference glede fizičnega izgleda, pa obstaja nekaj majhnih psiholoških trikov, na katere bo 'padel' prav vsak moški. 

Psihologi pojasnjujejo, da je pomemben že način, kako se 'ogledanemu' moškemu približate in z njim vzpostavite prvi stik. Tako kot ženske ne marajo, da se jim pristopi izza hrbta, moškim ni všeč, če je ženska frontalno obrnjena proti njim. Idealen položaj naj bi bil tisti, v katerem je ženska blago nagnjena proti svoji 'tarči'.

Obenem je dokazano, da so pri flirtanju najuspešnejše tiste ženske, ki moškemu odkrito pokažejo, da so zainteresirane zanj in da mu dajo jasno vedeti, da ima pri njih 'šanse'. A naj vam ne pade na misel, da bi si pri flirtanju 'pomagale' s prijateljico – to boste najbolje oddelale same, svetujejo psihologi. Moški tako ne bo v nepotrebni dilemi, katera od vaju je tista, ki je zainteresirana za nekaj več kot zgolj klepet.

Čeprav flirtanje predstavlja spolzek teren, na katerem lahko drago plačamo vsako napako, pa je za vaš uspeh izjemnega pomena, da moškega, ki ga želite osvojiti, gledate v oči. Če namesto tega po navadi brezciljno pogledujete po prostoru, imajo psihologi za vas nasvet: NIKAR.

In še zadnji trik, ki ga strokovnjaki ženskam polagajo na srce, je, da imate naslednjič, ko greste v 'akcijo', na sebi nekaj rdečega. Rdeča je barva strasti, zato ob naslednji priložnosti izvlecite iz omare svoj najboljši kos garderobe v tej barvi, s katero boste izstopale in še povečale svojo samozavest.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija