PROTI OGNJU V AVSTRALIJI SE BORI Z GOLIMI FOTOGRAFIJAMI: Izjemen odziv, zbrala že več kot 700.000 dolarjev!

Svet

Požari, ki že več mesecev divjajo v Avstraliji, so od septembra zahtevali 25 žrtev, zgorelo je skoraj 2000 domov, poginilo več milijonov živali, škoda pa po navedbah Združenja avstralskih zavarovalnic znaša najmanj 700 milijonov avstralskih dolarjev (434 milijonov evrov). Oblak dima je viden tudi v 12.000 kilometrov oddaljenih Čilu in Argentini. Avstraliji je na pomoč priskočilo že več donatorjev, na prav poseben način pa se jim je pridružila tudi 20-letna Kaylen Ward.

Kaylen Ward se je odločila, da bo Avstraliji, kjer že več mesecev divjajo požari, priskočila na pomoč s svojimi golimi fotografijami. Na družbenih omrežjih Twitter in Instagram, kjer nosi ime The Naked Philanthropist, je zapisala, da bo vsakemu, ki bo doniral najmanj 10 ameriških dolarjev eni izmed dobrodelnih organizacij za pomoč v požarih, poslala svojo golo fotografijo, potem ko ji pošlje dokaz o plačilu.

V enem samem dnevu naj bi zbrala 100 tisoč dolarjev, do sedaj pa naj bi zbrala že več kot 700.000 ameriških dolarjev. Takšnega odziva ni pričakovala, najeti je morala celo štiri pomočnike. 

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija