PROTI KOPRSKEMU KRIMINALISTU UVEDLI SODNO PREISKAVO: Podaljšali so mu tudi hišni pripor

Koper

Zunajrazpravni senat koprskega sodišča je pred prazniki uvedel sodno preiskavo proti koprskemu kriminalistu, ki so ga pred mesecem dni aretirali zaradi suma kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, in njegovemu očetu. Obramba obeh se bo pritožila, poročajo Primorske novice.

Zunajrazpravni senat je kriminalistu tudi podaljšal hišni pripor. Obramba obeh se bo na sklep o uvedbi sodne preiskave pritožila, kar pa ne bo zadržalo postopka.

Kriminalisti so pred dobrim mesecem dni končali preiskavo in pridržali kriminalista, ker naj bi pomagal svojemu očetu pri gojenju konoplje na parceli v okolici Kopra. Njegova odvetnica Monika Mavsar, ki je pred prazniki napovedala tudi pritožbo na sklep o podaljšanju hišnega pripora, že ves čas vztraja, da ni pripornih razlogov, ker po njenih trditvah ni utemeljenega suma, da bi storil očitano kaznivo dejanje. Že pred tedni je povedala, da zasežena konoplja ni bila kriminalistova, ampak naj bi bila namenjena lajšanju očetovih zdravstvenih težav.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Eho |  02 .11. 2019 ob  17: 02
13
Ne vem no, pokvarjenim policistom pa res ni treba sadit trave....Pokvarjeni policisti ne sadijo trave...Koliko se spominjam gre zgolj za nekaj sadik, ki naj bi bile namenjene lajšanju zdravstvenih težav njegovega očeta....Če je to vse res, ga po krivem označujete, da je pokvarjen policist...Ocenjujete zgolj rezultat brez, da bi analizirali namen. V tem primeru je namen pomembnejši od rezultata. Namen je v vsakem primeru vedno glavno vodilo.
Matej |  02 .11. 2019 ob  15: 40
Uh, učil se je od najboljših pokvarjencev iz njegovih vrst...... oni to že vejo kako komu kaj podtaknit..... mar ni res
glas razuma |  02 .11. 2019 ob  12: 53
-3
Kako podlo osebo je bil omenjeni kriminalist , z smešnimi izgovori želi si otresti krivde , ko da jih ni nikoli slišal v svoji bivši karieri in spravljal krivce za zapahi .