PROTESTNIKI ZNOVA PREPLAVILI TRŽAŠKE ULICE: Med njimi tudi zdravstveni delavci v belih haljah (FOTO, VIDEO)

Trst

S Trga delle Puglie pri nakupovalnem središču Torri d'Europa je včeraj popoldne ponovno odmevala himna protestnikov La gente come noi non molla mai. Nasprotniki covidnega potrdila so nato krenili naprej po mestu. Mikrofon je prevzel prebolevnik Fabio Tuiach, ki je vladi očital, da je na preteklih protestih dovolila napad na delavce, piše Primorski dnevnik.

Protestniki so se nato podali po Pončani proti Sv. Jakobu in pri tem vzklikali 'svoboda', na protestnih parolah pa so bili napisi 'Peace and Law for Trieste' (Mir in zakon za Trst).

Organizatorji shoda so protestnike pozvali k spoštovanju pravil za zajezitev pandemije med samimi protesti. Med demonstranti je bilo moč opaziti tudi skupino zdravstvenih delavcev v belih haljah, ki so morali zaradi obveznosti covidnega potrdila na delovnem mestu začasno prekiniti delovno razmerje, poroča omenjeni časnik.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  24 .11. 2021 ob  20: 21
upam, da se čim več zdravnikov ,ki so prisegli hipokratovo prisego upre in opogumi ,ter podajo resnico na dan po svoji zdravniški etiki in vesti,kaj se v resnici dogaja..da razkrinkajo farmacevtsko goljufijo po dobičkonosnem poslu...itd...