PROMETNI ZASTOJI V NASLEDNJIH MESECIH: Istočasno obsežna gradbena dela na izolski obvoznici in viaduktu Bivje

Izola

V ponedeljek, 28. februarja, bodo stekla pripravljalna dela za menjavo dilatacije na viaduktu Bivje, od 28. februarja do predvidoma 15. junija pa bo potekala tudi sanacija ceste na izolski obvoznici.

Kot je prek Facebooka sporočila Policijska uprava (PU) Koper, bodo v ponedeljek, 28. februarja, bodo stekla pripravljana dela za menjavo dilatacije na viaduktu Bivje pri razcepu Srmin.

Od 2. marca do predvidoma 1. aprila bo med priključkom Bertoki in predorom Dekani promet potekal dvosmerno po eni polovici avtoceste. V času zapore bo zaprt tudi krak razcepa Srmin iz smeri Škofij proti Ljubljani, obvoz bo urejen čez priključek Bertoki, so še sporočili.

[DELO NA CESTI - RAZCEP SRMIN] ℹ️ V ponedeljek, 28. februarja, bodo stekla pripravljana dela za menjavo dilatacije na...

Objavil/a Policijska uprava Koper / Police Directorate Koper dne Sobota, 26. februar 2022

Zgostitve prometa in občasne zastoje pa gre pričakovati tudi na izolski obvoznici, kjer bodo od ponedeljka, 28. februarja, do predvidoma 15. junija potekala obsežna gradbena dela.

Promet bo potekal dvosmerno po eni polovici smernega vozišča.

[IZOLSKA OBVOZNICA] ℹ️ Zaradi sanacije ceste bo predvidoma od 28. februarja do 15. junija promet potekal dvosmerno po...

Objavil/a infoPot dne Nedelja, 27. februar 2022

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
siviovcar |  27 .02. 2022 ob  16: 41
Upam malo vsaj malo ,da bodo delali tudi ponoči ali vsaj ne zjutraj ITD.
Istriano |  27 .02. 2022 ob  11: 39
21
Da bi potegnili eno kos avtoceste do hrvaške meje , pa ne znese? Že leta in leta se zgrinja na milijone turistov čez Šalaro.