PRIZNALE SO: To so najpogostejše laži, ki jih ženske govorijo moškim

Trendi

Vsi včasih govorimo male, t. i. bele laži, ki niso zlonamerne. Z njimi olepšamo resnico ali nekoga obvarujemo pred bolečino. Katere pa so najpogostejše "seks laži", ki jih ženske govorijo moškim? 

1. Hlinjenje orgazma

Več kot 95 odstotkov žensk priznava, da je hlinilo orgazem, kar 60 odstotkov pa jih pravi, da to počnejo redno. Glavni razlog, ki ga navajajo, je, da vejo, da orgazma ne bodo doživele, vendar ne želijo prizadeti moških občutkov in želijo skrajšati trajanje seksa. Kar 80 odstotkov žensk pravi, da orgazem sam po sebi ni potrditev dobrega ali slabega seksa.

2. Število spolnih partnerjev

Čeprav je to brezpredmetna tema, je težko pričakovati, da bo večina žensk povedala pravo številko. Razlog za to laž je navadno strah pred negativnim družbenim dojemanjem te številke. Če ne želite slišati takšnih laži, preprosto ne postavite tega vprašanja. 

3. Masturbacija

Ženskam je pogosto neprijetno priznati, da masturbirajo, saj imajo občutek, da se za moške takšna aktivnost smatra za povsem naravno in normalno, zanje pa ne. Študije kažejo, da 60 odstotkov žensk to počne redno, 30 odstotkov občasno in 10 odstotkov tega ne počne. Razlog za laž? Nočejo izpasti pohotne, da moški ne bi pomislil, da jim seks z njim ni dovolj.

4. Težave pri seksu

Navadno se domneva, da moški s prijatelji govorijo o vseh podrobnostih seksa, ženske pa naj bi o tem molčale. Približno 60 odstotkov žensk pravi, da prijateljicam pohvalijo partnerjeve spolne sposobnosti, vendar so najljubša tema pogovora težave v spolnosti. Več kot 80 odstotkov se o takšnih problemih posvetuje z bližnjimi prijateljicami.

5. Predstavljajo si nekoga drugega

Če je ženska kdaj rekla, da si med sekdom nikoli ne predstavlja drugega moškega, je zelo verjetno lagala. Pojasnilo? Ženske fantazirajo o drugih moških tako kot moški fantazirajo o drugih ženskah, kar običajno ne vpliva na kakovost spolnega odnosa.

6. Velikost penisa

"Ogromen", "res je velik", "ne bi si želela večjega", so najpogostejše izjave žensk, ker mislijo, da jih moški želijo slišati. To ne pomeni nujno, da nobena ženska tega tudi zares ne misli, dejstvo pa je, da moški veliko več pozornosti namenjajo dolžini penisa, medtem ko so ženskam pomembnejši libido, nesebičnost pri seksu, kreativnost, prevzemanje pobude …

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija