PRISPEVAJTE K PROMOCIJI KOPRA: V objektiv ujemite najlepše utrinke in jih objavite na družbenih omrežjih

Koper

Slovenska turistična organizacija spletno kampanjo 'Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo' nadaljuje v slovenski Istri. Ta teden je v ospredju destinacija Koper.

Slovenska turistična organizacija se je po lanski odmevni poletni kampanji 'Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo' in njenemu jesenskemu nadaljevanju v Termalni Panonski Sloveniji odločila, da akcijo nadaljuje tudi letos.

Kampanja se je v Mediteranski & Kraški Sloveniji začela 1. aprila in bo trajala do 19. maja. Ta teden oziroma med 13. in 19. majem je posebna pozornost namenjena prav destinaciji Koper. STO bo v tem času skrite kotičke ter lepote naših krajev še posebej izpostavljala, k sodelovanju pa so vabljeni tudi prebivalci, obiskovalci, turistični ponudniki in vsi ostali, ki bi radi prispevali k promociji naših krajev. Sodelovanje v kampanji na spletu je zelo preprosto. Fotografijo ali video Kopra in njegove okolice je ob objavah na družabnih omrežjih, kot so Facebook, Instagram in Twitter, treba opremiti z značkama #ifeelsLOVEnia in #visitkoper.

Poiščite torej naše najlepše kotičke in utrinke, ujemite jih v fotografije ali video posnetke in jih objavite na družbenih omrežjih z oznakama #ifeelsLOVEnija in #visitkoper. V tem tednu ste lahko ambasadorji svojih krajev in sporočite svetu, kako lepa in edinstvena je destinacija Koper.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija