PRIMORSKE CESTE TERJALE SMRTNI DAVEK: Voznik na kraju podlegel poškodbam

Kronika

V bližini naselja Trnovo v občini Nova Gorica se je zjutraj zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 65-letni voznik terenskega vozila. Ta je zapeljal z gozdne ceste po brežini in zaradi hudih telesnih poškodb izgubil življenje na kraju dogodka.

Fotografija je simbolična.

Kot so sporočili Policijske uprave Nova Gorica, je po sedanjih ugotovitvah je voznik vozil po nekategorizirani makadamski cesti izven naselja Trnovo, in sicer iz smeri regionalne ceste proti zaselku Zavrh. Iz neznanega razloga je zapeljal izven vozišča in trčil v drevo.

Policija je o nesreči obvestila preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča in okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici. Zdravnica zdravstvenega doma Nova Gorica, ki je na kraju potrdila voznikovo smrt, je odredila sanitarno obdukcijo na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili natančen vzrok smrti.

Kot je zapisala Uprava RS za zaščito in reševanje, so na kraju nesreče posredovali reševalci nujne medicinske pomoči Nova Gorica, novogoriški policisti in gasilci enote Nova Gorica.

Na cestah na Severnem Primorskem je po podatkih policije za posledicami prometnih nesreč v letošnjem letu umrlo šest ljudi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija