PRIMERI PREDOZIRANJA V TRSTU SE NADALJUJEJO: Drama na železniški postaji

Trst

V torek okoli 13. ure bi se na vlaku, ki je pripeljal v Trst, skorajda zgodila nova tragedija zaradi predoziranja. 45-letnik je preživel za las, zdaj se zdravi v katinarski bolnišnici.

45-letni Tržačan je potoval na vlaku, ki je prihajal iz Benetk, ko je očitno vzel preveliko dozo prepovedanih drog. Ob prihodu na osrednjo tržaško železniško postajo so posredovali reševalci nujne medicinske pomoči, ki so mu vbrizgali narcan, zdravilo, ki se v medicini uporablja za blokiranje učinkov opiatov, poroča portal Trieste Prima.

Moškega so z rumeno kodo odpeljali v bolnišnico v Katinari. Njegovo stanje ni resno. Vzroki za predoziranje niso znani, prav tako ni znana snov, ki jo je moški vzel med potovanjem.

Fotografija je simbolična. 

V zadnjih petih dneh je Trst pretreslo že več predoziranj s prepovedanimi drogami. Spomnimo, da sta minuli konec tedna zaradi prevelikega odmerka metadona umrla 26-letnik in mladoletnik, z isto drogo naj bi se zastrupil tudi prijatelj tragično preminulega 16-letnika. Tretja smrt, ki se je prav tako zgodila v petek, je bila evidentirana kot sumljiva, čeprav je v tem primeru policijski štab izjavil, da 28-letni pokojnik ni povezan z mamili, še piše tržaški portal.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
 |  28 .07. 2021 ob  10: 17
to ni tragedija sam in večina realnih ljudi temu rečemo odrešitev tako zanj kot celotno družbo, to je matranje in s tem se odrešijo vsi
td |  28 .07. 2021 ob  09: 40
Ne vem zakaj bi bila tragedija. Tragedija je koliko jih bo še vsak tak uspel potegnit v droge. Seveda, taki so praviloma samo posledica stanja v družbi, neučinkovitosti policije pri iskanju preprodajalcev int itn itn .... pa vseeno.