PRILOŽNOST NA KOPRSKI OBČINI: Iščejo tri nove sodelavce

Koper

Mestna občina Koper je objavila tri javne natečaje, s katerimi išče Višjega svetovalca - za investicije, Višjega svetovalca - za pridobivanje in upravljanje nepremičnin ter Višjega svetovalca - občinskega urbanista. Vse tri zaposlitve so za nedoločen čas, s polnim delovnim časom.

Kandidat, ki se prijavlja na delovno mesto Višjega svetovalca - za investicije v Službi za investicije, mora med drugim imeti izobrazbo s področja gradbeništva, zaželeni pa sta najmanj dve leti izkušenj z delom na investicijskih projektih. Njegove zadolžitve bodo obsegale predvsem različne strokovne naloge v sklopu investicijskih projektov. Javni natečaj je objavljen na tej povezavi, zainteresirani pa lahko svojo prijavo oddajo do 7. julija.

Občina išče tudi Višjega svetovalca - za pridobivanje in upravljanje nepremičnin, ki bo v Uradu za prostorski razvoj in nepremičnine vodil postopke pridobivanja in upravljanja nepremičnin, vodil evidence stvarnega premoženja občine ter zemljiško knjižno urejanje nepremičnega premoženja. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati z izobrazbo pravne smeri in z delovnimi izkušnjami na pravnem področju. Javni natečaj je objavljen na tej povezavi, rok za oddajo vlog je 7. julij.

Občina išče tudi kandidata za zasedbo delovnega mesta Višji svetovalec – občinski urbanist, ki mora med drugim imeti izobrazbo s področja arhitekture, prostorskega načrtovanja ali urbanizma in izpolnjevati pogoje za to delovno mesto po zakonu o urejanju prostora. Prijavi mora poleg tega priložiti krajši sestavek o osebnem videnju celostne politike prostorskega razvoja Mestne občine Koper. Natečaj je objavljen na tej povezavi, rok za prijavo se izteče 12. julija.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
 |  24 .06. 2021 ob  08: 05
sem se prijavio, hvala na pozornosti
zdeh grem lavora a commune

sprejet dogovor je bil, žal zapuščam komentiranje
ciao
vem da me boste pogrešali