PRILETNO ŽENICO VLEKLA ZA LASE IN KLOFUTALA: Tržaško sodišče nasilno negovalko poslalo v zapor

Kronika

Tržaško sodišče je na dve leti zaporne kazni obsodilo negovalko, ki je bila lanskega novembra aretirana zaradi nasilnega vedenja do svoje varovanke. Nemočno ženico je zmerjala, jo odrivala, vlekla za lase in klofutala.

68-letno negovalko gruzijskega porekla Medeo Davitashivili je policija aretirala novembra lani. Alarm je sprožila hči priletne varovanke, ki je nenadoma postala tiha in boječa. S pomočjo skritih kamer so posneli dogajanje v njenem stanovanju. Posneli so grozljive prizore.

Negovalka je čez 80 let staro varovanko vlekla za lase, jo klofutala, odrivala in jo zmerjala, piše Primorski dnevnik. Po zaključeni preiskavi so policisti nasilno negovalko aretirali, pred dnevi pa jo je tržaško sodišče obsodilo na dve leti zapora, je na Facebooku sporočila tržaška policija.

Med preiskavo so policisti Davitaschivilijevo obtožili tudi kraje, saj je iz hiše varovanke izginilo več draguljev. Skupaj s hčerko, ki prav tako v Trstu dela kot negovalka, pa so jo zasačili med krajo v lokalnem supermarketu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija