PRIJELI SERIJSKEGA ROPARJA: Letos so ga policisti obravnavali že kar 21-krat

Kronika

Pred dnevi je neznanec na območju Velike Bučne vasi v Novem mestu skozi odklenjena vrata vstopil v hišo in vzel denar in več predmetov. Pri tem ga je zasačila lastnica in ga skušala s še dvema občanoma neuspešno ustaviti. Vseeno storilec policiji ni ostal neznan. Včeraj so 37-letniku odvzeli prostost, danes ga bo zaslišal preiskovalni sodnik.

Novomeški policisti so bili o ropu na območju Velike Bučne vasi obveščeni pred dnevi. Ob prihodu na kraj so ugotovili, da je storilec skozi odklenjena vrata vstopil v hišo ter iz nje vzel denar in predmete v vrednosti okoli 3000 evrov.

Pri tem je nepridiprava zasačila lastnica hiše, ki mu je želela preprečiti beg, a jo je odrinil. Nato sta storilca skušala ujeti dva občana, a se je tudi njiju otresel, pri čemer je enega tudi udaril.

Vseeno tat policiji ni ostal neznan. Ugotovili so, da gre za 37-letnika. Včeraj so mu policisti odvzeli prostost in ga pridržali, danes pa ga bodo s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

37-letnika so sicer letos že kar 21-krat obravnavali zaradi kaznivih dejanj premoženjske kriminalitete.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija