PRIJELI POGREŠANEGA PARTNERJA ZAŽGANE GROSUPELJČANKE: Aretaciji se ni upiral

Kronika

Policisti so sinoči okoli 22. ure v Mali Račni v Občini Grosuplje prijeli 47-letnega Martina Zavirška, ki so ga od srede iskali v povezavi s poškodbami njegove 44-letne partnerke. Zaradi suma kaznivega dejanja so mu odvzeli prostost, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil v povezavi z dogodkom, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Zavirškovo partnerko je v sredo zvečer na dvorišču poškodovano našel sin, od takrat pa je bil pogrešan tudi njen partner Zaviršek. Kako se je partnerica poškodovala, sicer uradno še ni znano, po poročanju medijev pa naj bi jo partner polil z bencinom in zažgal.

Spletni portal MMC pa je poročal, da naj bi domnevni storilec partnerico zažgal v avtomobilu, ko je prišla iz službe. Storilec naj bi s kraja dogodka zbežal v bližnji gozd v natikačih, ki so jih pozneje našli v bližini. Na policiji so navedli, da se Zaviršek ob prijetju ni upiral.

VIDA MACURA IN NUŠA ROJS V KOPRU: Kaj sta punci ekstremno (za)kuhali? (VIDEO in FOTO)

Nuša slovensko Obalo zelo dobra pozna in zelo rada jo tudi večkrat obišče. Med drugim meni, da je zdravju prijazna morska atmosfera, še posebej v trenutnih epidemioloških razmerah, ko se soočamo s korona virusom, najbolj primerna lokacija za oddih. Nuša je Štajerka, s petjem se ukvarja že vrsto let.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija