PRIHODNJI TEDEN NA OBMOČJU IZOLE: Izvajali bodo dezinsekcijo, poziv lastnikom nepremičnin

Izola

V naslednjem tednu, med 15. in 19. julijem, se bo na območju občine Izola izvajal drugi sklop dezinsekcije javnega kanalizacijskega omrežja. Po naročilu Komunale Izola bo dezinsekcijo izvajal Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano (NLZOH), Enota Koper.

Dezinsekcija, s katero se učinkovito odpravlja težave s škodljivimi insekti (ščurki ipd.), ki se med drugim radi zadržujejo tudi v kanalizacijskih vodih, se bo izvajala z obrizgavanjem jaškov ter toplim zamegljevanjem jaškov in cevi javne kanalizacije.

Z namenom doseči čim večji učinek dezinsekcije tudi tokrat Komunala Izola poziva lastnike stanovanjskih hiš ter poslovnih prostorov v zasebni lasti, kot tudi večstanovanjskih objektov, da poskrbijo za dezinsekcijo svojih internih kanalizacijskih omrežij in priključkov. Storitev lahko naročijo neposredno pri Nacionalnem laboratoriju za zdravje, okolje in hrano na telefon 041/623 299  ali pri katerem od ostalih pooblaščenih izvajalcev dezinsekcije.

V kolikor vremenski pogoji ne bodo ugodni za izvedbo dezinsekcije, bo termin izvedbe spremenjen, kar bo tudi pravočasno sporočeno. Za morebitne dodatne informacije lahko pokličete na telefonski številki 05/66 34 950 ali 05/66 34 935.

Deli novico: