PRIČELA SE JE MODNA REVIJA STYLO 2019: Za zmago se poteguje osem mladih oblikovalcev (VIDEO)

Koper

Točno ob 20.00 se je v dvorani sv. Frančiška Asiškega v Kopru pričel osrednji modni dogodek letošnje jeseni Stylo 2019, na katerem se predstavlja osem mladih modnih oblikovalcev. Gre za dogodek, ki ga Center mladih Koper prireja že četrto leto. Žirija je imela izjemno težak izbor, saj so se modni oblikovalci na tokratnem natečaju še posebej potrudili. Letos obljubljajo spektakularno modno doživetje, polno barvitosti in navdihujočega eksperimentiranja s kroji ter ročnimi spretnostmi. Modno revijo prenašamo v živo na naši spletni strani in Facebooku.

Strokovna komisija je med petnajstimi prijavljenimi izbrala osem finalistov. Na modni reviji se danes predstavljajo: Jaka Podgoršek, Ines Čeperlin, Valentina Kolander, Petra Jerič, Admir Kapič, Zala Hrastar, Kristi Komel in Nina Znidaršič. Vsak se bo predstavil s štirimi kosi oblačil, kar pomeni, da bomo skupno lahko občudovali 32 različnih modnih kombinacij.

Zadnjo besedo pri izboru zmagovalca bo imela ocenjevalna komisija v sestavi urednice revije Elle Petre Windschnurer, slovenske modne oblikovalke Matee Benedetti in voditeljice, novinarke ter modne poznavalke Lorelle Flego. Komisija je prvo ocenjevanje opravila že prejšnji torek na 'fittingu', na današnjem dogodku pa bodo uradno razglasili najboljšega.

Zmagovalec bo prejel denarno nagrado v višini 1500 evrov in obširno predstavitev v slovenski izdaji revije Elle. Organizator modnega dogodka Stylo 2019 je Center mladih Koper, prireditev pa je finančno podprla tudi Mestna občina Koper.

Modna revija Stylo 2019 v Kopru

Objavil/a Regional dne Sreda, 09. oktober 2019

Deli novico: