PRIČAKUJEŠ VELIKONOČNO PRESENEČENJE? Poklonim ti (vsaj) tri! (VIDEO)

Koper

Že razmišljate, kaj vse boste postavili na letošnjo velikonočno mizo? Gastronomska tradicija Vinakoper je polna dobrot, pa tudi običajev, ki jih je vredno ohranjati. Eden takih je nedvomno tudi obdarovanje s čokoladnimi jajci – in v Vinakoper so že četrto leto zapored poskrbeli za to, da z unikatno različico tega slastnega izdelka presenetijo tudi odrasle. In to kar večkrat!

Celoten projekt je nastal v sodelovanju z Zavodom za mladino, kulturo in turizem Koper kot uvertura v številne aktivnosti destinacije Koper na področju gastronomije, združene pod blagovno znamko Altroke Istra.

Altroke by Vinakoper je popolno darilo za vse ljubitelje čokolade, ki cenijo ekskluzivnost in izjemnost v vsakem detajlu. Vsako leto s svežim navdihom in domišljijo ustvarjajo unikatno različico tega slastnega izdelka, ki združuje vrhunsko čokolado, izbrano vino iz kleti Vinakoper ter umetniški pridih slovenskih ustvarjalcev.

Letošnji Altroke jajček so odeli v prav poseben ovojni papir, na katerem kraljujejo pomladni motivi v čudovitih barvnih odtenkih. Ovitek jajčka ni le okras, temveč tudi napoveduje, kaj se skriva v njegovi notranjosti. Rožnati odtenki, ki predstavljajo radost in svežino, so prepleteni z grozdi, prav posebno simboliko pa imajo čokoladne praline, ki ne le krasijo zunanjosti, temveč jih ob razbitju jajčka najdemo na stenah njegove notranjosti. Vsak grižljaj je popotovanje skozi razkošje okusov.

Altroke by Vinakoper navdušuje v novi, sveži podobi in z novimi presenečenji. Slednja so letos kar štiri – in le sreča bo odločala o tem, katero se skriva v izbranem čokoladnem jajcu: degustacija treh vzorcev vin za dve osebi, voden ogled po kleti za dve osebi, vstopnica za koncert Vinakoper Live ali bon v vrednosti 100 EUR v restavraciji Kogo.

Ko vsa ta presenečenja združite z družbo domačih najbližjih in uživanjem ob kozarcu izbranega vina Vinakoper, lahko od letošnjih velikonočnih praznikov pričakujete največ. Vzemite si čas zase in za svoje bližnje s posebnim poklonom.

Altroke jajček je na voljo le v času velikonočnih praznikov; na policah Vinskega butika v Kopru, prodajalnah Vinakoper v Ljubljani in Ilirski Bistrici ga najdete od 15. marca do razprodaje zalog.