PRI VRSARJU IŠČEJO SLOVENCA: Z glavo je zadel ob krmilo vodnega skuterja in padel v morje

Kronika

V morju pri Vrsarju se je včeraj okoli 18. ure zgodila nesreča, v kateri je slovenski državljan padel z vodnega skuterja in je še vedno pogrešan. Moškemu so na pomoč pohiteli nekateri gostje kampa Valkanela, pa tudi plovila luške kapitanije in pomorske policije, vendar ga niso našli. Iskalno akcijo bodo nadaljevali danes.

Fotografija je simbolična.

Kot so sporočili iz hrvaške policije, se je nesreča zgodila v morju pri otoku Figarola, in sicer pred avtokampom Valkanela v Funtani. Pogrešani je gost tega kampa.

Moški je peljal vodni skuter in je za seboj vlekel gumijasti obroč, na katerem je bil otrok. Pred njima je plul gliser, ki je povzročal valove, verjetno z namenom, da bo vožnja bolj zanimiva, je poročal puljski časnik Glas Istre na svoji strani. Ob tem dodaja, da se je v nekem trenutku slovenski voznik zaradi valov z glavo zadel v krmilo vodnega skuterja in padel v morje.

Časnik še poroča, da se je voznik pogosto vozil z vodnim skuterjem in da je vedno nosil varnostni jopič. Včeraj pa jopiča ni imel, so zapisali.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija