PRI SENOŽEČAH STOPIL NA PLIN: Na radarju se je izpisalo 170 km/h

Kronika

Včeraj dopoldan je radar na primorski avtocesti pri Senožečah osebnemu avtomobilu izmeril hitrost vožnje 170 km/h. Vozniku so policisti izdali plačilni nalog.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 46 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 96 klicev. Obravnavali so 25 prometnih nesreč z materialno škodo in zasegli eno vozilo, s področja kriminalitete so obravnavali eno tatvino, zaradi kršitev javnega reda sta bili dve intervenciji. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali sedem nezakonitih prehodov državne meje.  

Policisti so včeraj ob 12.50 prejeli obvestilo, da je v Pučah v prijavitelja trčil voznik osebnega avtomobila, vidno pod vplivom alkohola. 67-letnemu povzročitelju je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,71 mg/l, odredili so mu pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

Včeraj popoldan so v Sv. Antonu ustavili 65-letnega voznika osebnega avtomobila, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja (potek zaradi zdravstvenih razlogov leta 2014). Vozilo so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.  

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija