PRI ELERJIH SE JE PREVRNIL NA STREHO: Policisti voznika še iščejo

Kronika

Koprski policisti so bili v noči na nedeljo obveščeni, da na cesti Fajt - Elerji stoji vozilo, ki ovira promet in ga je potrebno umakniti. Na vozilu ni bilo registrskih tablic. Poklicali so cestno podjetje in avtovleko, zatem pa našli tudi registrske tablice. Policisti so ugotovili, da je voznik zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo v blagem levem ovinku izgubil oblast nad vozilom, nato pa s prednjim delom vozila trčil v nabrežino, kjer je po približno 8 metrih trčil še v betonsko zaščito električne omarice. 

Fotografija je simbolična.

Avto se je prevrnil na streho. Ko bo ugotovljeno, kdo je vozil vozilo, bo vozniku izrečen ustrezen ukrep.

Koprski policisti so za vikend obravnavali tudi nasilje v družini. Moškemu sledi kazenska ovadba.

Včeraj smo poročali o hujši prometni nesreči, ki se je v soboto ob 16.39 zgodila na cesti Postojna - Planina. Povzročil jo je 69-letni voznik osebnega avtomobila iz Ljubljane, ki je v križišču izsilil prednost 22-letnemu vozniku motornega kolesa iz okolice Litije. Motorist se je umikal, vendar je kljub temu trčil v sprednji del avtomobila. Policisti vse okoliščine še dodatno preverjajo. Motorist je bil huje poškodovan odpeljan z reševalni vozilom v UKC Ljubljana. Povzročitelju sledi kazenska ovadba.

Fotografija je simbolična.

Ob 16.58 je na cesti od Ilirske Bistrice proti Sviščakom padel kolesar, 36-letni Postojnčan. Vozil je po stezi skozi pašnik in naletel na ograjo pašnika. Na kraju mu je bila nudena prva pomoč, nakar je bil odpeljan v UKC Ljubljana.

S parkirišča v Serminu je v soboto nekdo ukradel sedlasti vlačilec Mercedes Actros 1846 LS, letnik 2011, reg. KPMC-623. Polna prikolica je bila odklopljena in je ostala na parkirišču. Poleg tega so vlomili še v tovorno vozilo poleg, ki ima pretrgane žice in premetano notranjost. Vrednost ukradenega vozila je okoli 25.000 evrov.

Danes ponoči so imeli policisti na Šolski ulici v Luciji postopek s 17-letnim voznikom mopeda iz Lucije. Vozilo so mu zasegli, saj se sumi, da je predelano.

V industrijski coni Risnik pa je nekdo ukradel polpriklopnik s praznim hladilnikom, registrske tablice KP BU-345. Vrednost polpriklopnika je približno 40.000 evrov. Policisti opravljajo ogled in zbirajo informacije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija