PREVIDNO ZA VOLANOM, CESTE SO MOKRE IN SPOLZKE! Na primorski avtocesti zaprt priključek Črni Kal v obe smeri

Slovenija

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste so ceste po državi mokre in spolzke, zato se priporoča previdna vožnja. Danes ponoči bodo snežne padavine zajele celotno Slovenijo. Priporoča se, da se na pot odpravite s primerno zimsko opremo, priporočljivi pa sta tudi varnostna razdalja in hitrost prilagojena razmeram na cesti.

Zaradi čiščenja in posipanja cest promet ponekod poteka počasneje. Priporočljiva je prilagojena hitrost in varnostna razdalja. Zaradi zimskih razmer je zaprta cesta čez prelaz Vršič. Verige so obvezne na avstrijski strani prelaza Korensko sedlo.

Zaradi poškodovane odbojne ograje je na ljubljanski južni obvoznici na razcepu Malence iz smeri Rudnika proti predoru Golovec zaprt prehitevalni pas. Danes do 21. ure velja splošna prepoved prometa za tovorna vozila nad sedem ton in pol.

Na mejnem prehodu Obrežje je za osebna vozila pri vstopu v državo čakalna doba do ene ure, na mejnem prehodu Gruškovje približno 40 minut, na mejnem prehodu Starod pa do pol ure.

Zaradi napovedanih del na avstrijski strani predora Karavanke bo promet predvidoma od 29. novembra od 11. ure do 3. decembra do 15. ure skozi predor potekal izmenično enosmerno.

Na primorski avtocesti je zaprt priključek Črni Kal v obe smeri.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija