PRETRESLJIVE ZGODBE IZ BEJRUTA: Ko najlepši življenjski trenutki, porod in poroka, postanejo grozota (VIDEO)

Svet

Iz Bejruta še kar prihajajo pretresljive zgodbe. Mlada Libanonka se je dva tedna pripravljala na poročni dan, potem pa je prišlo do eksplozije v trenutku, ko jo je poročni fotograf snemal za spomine. Še bolj pretresljiva je zgodba domačina, čigar soproga je v času eksplozije ravno rojevala. Kot je povedal, je bila v trenutku prekrita z zdrobljenimi delci okenskega stekla in najbolj se je bal, da je otrok poškodovan.

Mlada Libanonka je ravno pozirala za videoposnetek v poročni obleki, v elitnem predelu Bejruta, ko je v torek nenadoma mesto stresla močna eksplozija, porušila zgradbe in območje pristanišča prekrila z dimom in prahom. Radost mlade neveste se je spremenila v pravo grozo, saj so morali pobegniti.

Svojo zgodbo je prek videoposnetka sporočil tudi Libanonec. Njegova soproga je prišla v bolnišnico, da bi rodila, ko je prišlo do močne detonacije. "Ravno ko smo prišli v porodno sobo, smo zaslišali pok, stekla so popokala, medicinski instrumenti so leteli po zraku, strop se je sesul," pripoveduje novopečeni očka, ki je v paniki iskal ženo, popolnoma prekrito s steklom.

Žena je rodila dobro uro po eksploziji, z njo in otrokom je vse v redu

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija