PRETEP V KOPRU: Začelo se je s kavo, nadaljevalo z brcanjem, končalo pa na Titovem trgu

Kronika

Včeraj ob 14.34 so koprski policisti dobili obvestilo, da se je v Kopru sprlo več oseb. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da je 27-letnik pristopil do skupine in enega od fantov polil s kavo, zatem pa ga še nekajkrat brcnil. Nato je odšel proti Titovem trgu, kjer so ga izsledili policisti. Izdan mu je bil plačilni nalog.

Včeraj ob 13.22 so koprski policisti odredili pridržanje 44-letniku, ki je bil agresiven doma in pod vplivom psihoaktivnih snovi kršil javni red in mir ter nadaljeval s kršitvijo kljub ukazu policista, naj s tem preneha, obenem je še žalil policiste. Sledi mu plačilni nalog.

Ob 19.20 so policisti v Kopru ustavili moped, ki ga je vozil 20-letni domačin. Pred tem je policistom bežal, ko so ga poskušali ustaviti, po zaustavitvi pa je pobegel peš, vendar so ga prijeli. Izdan mu je bil plačilni nalog za več kršitev (potekla registracija, poteklo zavarovanje, vozilo je tehnično neizpravno, voznik ni uporabljal čelade). Poleg tega je dobil kazen, ker ni upošteval ukaza pooblaščene uradne osebe.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija