PRESENEČENJE NA POTI IZ KOPRA PROTI IZOLI: Sredi hitre ceste hodila bosa ženska

Kronika

V soboto ob 13.50 so policisti dobili obvestilo, da iz Kopra proti Izoli po hitri cesti hodi bosa ženska, in sicer po sredini vozišča. Policisti so dejansko izsledili zmedeno 40-letno državljanko Italije, ji izdali plačilni nalog in jo pospremili s ceste.

Fotografiji sta simbolični. 

Vlomili in se zabavali na barkah

V Portorožu je nekdo v nedeljo ponoči vlomil v plovilo. Z zbranimi obvestili od oškodovanca je bilo ugotovljeno, da so mu odtujili šest signalnih raket in daljnogled ter ga s tem oškodovali za 250 evrov. V isti noči je nekdo tudi poškodoval eno od privezanih plovil poleg, in sicer je na komandni konzoli poškodoval sistem navigacije in avtopilota ter poskušal vlomiti ključavnico vrat podpalubja. Škode je za 2000 evrov.

V koprskem mandraču pa so vlomili v dve privezani barki ob Pristaniški ulici. V notranjosti so prenočevali, uživali alkoholne pijače in vse premetali. Policisti zbirajo informacije o nočnem dogajanju.

Prometne nesreče

Včeraj ob 12.54 je bil pri Ankaranu nalet treh vozil. 70-letni voznik osebnega avtomobila je pravilno ustavil svoje vozilo, vanj pa je zaradi neupoštevanja razdalje z avtomobilom trčil 51-letni državljan Italije. Za njim je iz istega vzroka trčil še en 70-letni voznik osebnega avtomobila, prav tako državljan Italije. Obema voznikoma iz Italije je bil izdan plačilni nalog.

Ob 16.44 se je včeraj v Izoli zgodila prometna nesreča. 60-letni državljan Italije je z motornim kolesom peljal skozi Izolo, ko mu je 36-letni voznik osebnega avtomobila izsili prednost. Motorist je padel in se huje poškodoval. Povzročitelju sledi kazenska ovadba.

Danes ob 7.17 je v Kopru na Tomšičevi ulici 14-letna peška izstopila iz avtobusa, ki se je ustavil na avtobusni postaji. Izstopila je direktno na kolesarsko stezo, po kateri se je v tistem trenutku od mandrača proti Olmu pripeljal 44-letni kolesar. Pri trčenju sta oba padla in se poškodovala.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija