PRESENEČENI BOSTE, KAJ ŽENSKE NAJBOLJ PRIVLAČI NA MOŠKIH: Med "magneti" je tudi plešavost

Trendi

V številnih raziskavah na temo, kateri deli ženskega telesa najbolj pritegnejo moške, so moški najpogosteje rekli obraz, zadnjica, prsi, noge, oči in nasmeh (ne nujno v tem vrstnem redu). Po drugi strani pa večina moških živi v zablodi, da ženske na moških najbolj privlačijo športna oblačila, vidne trebušne mišice, visokoraslost ... Raziskave so pokazale, katerih pet stvari najbolj privlači ženske in da nekatere, za katere moški menijo, da so zelo pomembne, za ženske sploh niso.

1. Roke in ramena

Ženske najbolj privlačijo široka ramena, mišičaste roke, podlakti in velike dlani. Najpogosteje "padejo" na te fizične lastnosti.

2. Zadnjica

Večina žensk ima raje manjšo in mišičasto moško zadnjico. Skoraj 70 odstotkov jih pravi, da ne bi dale priložnosti moškemu, ki ima večjo zadnjico od njih, saj menijo, da je to ženski fizični atribut.

3. Trebuh

Kot tretjo najbolj zaželeno stvar na moškem telesu so ženske omenile raven trebuh. Pri omenjenem ne gre za vidno oblikovane trebušne mišice temveč odsotnost pivskega trebuha ali obroča okoli trebuha.

4. Zobje

Beli zobje brez vidnih lukenj in kariesa so pomemben dejavnik pri oceni moške privlačnosti. Ženske na moških rade vidijo zdrave in lepe zobe.

5. Oči

Ženske verjamejo, da so oči ogledalo duše. Zelo pomemben jim je pogled. Večini žensk je všeč, če ima moški velike oči in jasen pogled.

Lasje in višina niso tako pomembni

Kozmetična industrija služi milijone na moških, ki jih skrbi izpadanje las, a več kot 40 odstotkov žensk ima raje plešaste moške. Poleg tega preko 70 odstotkov žensk ne privlačijo moški, ki vztrajajo pri pričeski, kljub nagnjenju k plešavosti.

Podoben predsodek velja tudi za moško višino, zato na splošno velja, da so ženskam privlačni le moški, višji od 185 centimetrov. Na veselje nižjih moških to ne drži, saj si večina žensk želi, da bi bil moški kakih deset centimetrov višji od njih.

Poleg tega se zdi, da je moški stil oblačenja pomemben dejavnik privlačnosti. Kar 67 odstotkov žensk ne bi šlo na zmenek z moškim, ki se po njihovem mnenju ne zna dobro obleči, poroča The Richest.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kush |  28 .05. 2022 ob  06: 58
A debel TRR pa niste omenili. C c c
To jim jim je bolj pomembno od vsega. Denar na računu
Piero Panin |  28 .05. 2022 ob  02: 26
Ti je bolj pomembno da zna kaj dobrega skuhat al da ima bele ravne zobe?