Prenova hotelov LifeClass

Piran

V hotelih LifeClass so na podlagi stabilnega poslovanja zagnali nov investicijski ciklus. V Portorožu v celoti prenavljajo 2000 kvadratnih metrov velik bazenski kompleks s termomineralno vodo, ki ima 750 kvadratov vodnih površin, Hotel Apollo in Grand Hotel Portorož. 

V Hotelu Apollo 4* bo popolnoma prenovljenih 88 sob, recepcija in restavracija. Obnavlja se tudi Grand Hotel Portorož 5*, kjer bodo prenovili 62 sob v središčnem, morju najbližjem delu hotelu.

Kot načrtujejo v LifeClassu, bodo vse prenove končane do začetka aprila, v tem času pa bo v sklopu resorta nemoteno obratoval bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo in z njimi povezani hoteli Riviera, Slovenija in Neptun. Za investicijo so namenili 4,8 milijona evrov. "Gre za lastna sredstva, za katera smo se na podlagi dosedanjega stabilnega poslovanja z bankami upnicami dogovorili, da jih namesto za vračilo posojil lahko uporabimo za investicije v prenovo infrastrukture," je ob tem pojasnil glavni izvršni direktor, Marino Antolovič.

Drugi del prenove konec leta

Bodo pa v LifeClassu konec leta izvedli še drugo fazo investicij. V njej sledi prenova Hotela Slovenija 4*, bazenskega kompleksa z morsko vodo in izgradnja dodatnega povezovalnega hodnika med Grand Hotelom Portorož in Hotelom Slovenija. Kot načrtujejo, bo drugi del prenove končan do aprila 2015.

"Investicije v infrastrukturo sledijo vsebinskim spremembam produktne usmeritve hotelov LifeClass v celovito ponudbo zdravega in aktivnega načina preživljanja prostega časa, kar je skladno s sodobnim trendom povpraševanja na razvitih trgih," so še sporočili z verige hotelov.

Deli novico:

Sprehod po Portorožu |  29 .01. 2014 ob  12: 39
Aja, hotelirji, iskreno, kaj mislite kdaj boste napolnili vse te prenovljene hotele!?
Sprehod po Portorožu |  29 .01. 2014 ob  09: 07
Eno kmečko razmišljanje; ko navaden človek zida hišo, predhodno dobro PREMISLI kakšne so POTREBE in kakšne so FINANCE. Po dokončani gradnji, je mir vsaj 10-15 let, če ne, še več, v poštev pridejo samo nujni sanacijski ukrepi zaradi višje sile. Če to kmečko razmišljanje prenesemo na hotele, lahko se vprašamo kdo(in kaj) tam sploh PREMIŠLJA, kdo ve in ugotavlja kakšne so POTREBE, in kdo in od kod priskrbi in kdo odobri FINANCE!? V zadnjih dvajsetih letih se skorajda ni zgodilo da je minilo leto brez ene kolosalne prenove kakšnega od portoroških hotelskih kompleksov. Namen tega, (za nevedneže) je izboljšanje turistične ponudbe. Ja, seveda. Dovolj je sprehod po Portorožu, zdaj, ali v "špici" turistične sezone (kdaj je to!?) in ugotovite kdaj je prazno (mesto, ponudba, vzdušje). Hotelirji pa kar naprej gradijo. Upam, da bodo kmalu vprašani za FINANCE. O potrebah in premišljevanju pri hotelirjih, pa ne vem, če ima smisla..
KB1909 |  27 .01. 2014 ob  00: 19
Tokrat je bolj vprašanje kako pred časom nakradeno in skrito, legalno spraviti nazaj. Kako oprati soldke.

Dvomim, da je to njihov denar iz poslovanja.
Life Class |  26 .01. 2014 ob  23: 42
Life Class, navzven tako blescec, v notranjosti pa gnil. Spet denar zahaja v zepe nenasitnih prisklednikov. Popolna prenova samo za medije.
Rad imam Portoroz |  26 .01. 2014 ob  18: 48
Zelo lepo, zelo pohvalno.
Si bi pa zelel, da se prenovi tudi izgled Portoroza, saj so dolocene stvari ze res zastarele.Tudi hotelskem gostu se hotel ne konca na recepciji.Gre za celotno podobo kraja.
Pohvalno.
Da bo nas Portoroz se lepsi.
Vprasanje |  26 .01. 2014 ob  18: 19
To bojo delali izvajalci pod pod pod pod izvajalcev...in dnarja na koncu ne bo...
Lobisticni projekt |  26 .01. 2014 ob  18: 15
To so se direktorji dogovorili komu bodo dalo goro denarja...netransparentno, lobiranje, uslige, podkupnine...cel portoroz je leglo politicne in gospodarske korupcije...in btw...ti ljudje ki bodo zdaj odobrili posle, bodo cez kako leto nekje v ljubljani al kje drugje in je$
-o_O- |  26 .01. 2014 ob  15: 28
lastna sredstva? stabilno poslovanje?

lepo vas prosim, laž od tu do neskončnosti!

@babalu:tokrat manever ne bo speljan preko scarbo, peljali bodo po drugem ovinku ;)
babalu |  26 .01. 2014 ob  13: 14
govori se da ima firma scarbo težave, mogoče ih po tej obnovi ne boimela več

isto je počel v hoetlih morje
StrupeniAdi |  26 .01. 2014 ob  12: 55
lp
Juhu,bo zadovoljen,kaj zadovoljen še kaj več Belmondo(pa še kdo zraven) glede na to da ima najdražje plošćice daleč naokoli.
hoteli |  26 .01. 2014 ob  12: 29
samo na svojo rit mislijo, namesto da bi investirali vec v mesto.
sliwa |  26 .01. 2014 ob  11: 01
beda od hotelov