PREMIERA: Popolnoma novi Škoda Kamiq že pri Porsche Koper (FOTO, VIDEO)

Koper

Zgodba o uspehu Škodinih SUV-jev se nadaljuje. S Kamiqom je Škoda pred leti predstavila izjemno uspešen model. Od prihoda na trg je s tekočega traku zapeljalo preko 537.000 Kamiqov. Zaradi takšnega uspeha je bil to v preteklih letih najbolje prodajani SUV znamke. Pred kratkim je bil predstavljen celovito prenovljen Kamiq s številnimi izboljšavami na področju dizajna, varnosti in povezljivosti. Izkoristite posebno ponudbo pri Porsche Koper.

Novi Kamiq – prava izbira za vsakogar pri Porsche Koper

Novi Škoda Kamiq je urbani mestni križanec (športni terenec SUV), ki združuje prednosti športnega terenca v prepoznavnem Škodinem dizajnu z dinamičnimi oblikami in ostrimi robovi. Popoln je za vse tiste, ki trende raje ustvarjajo, kot pa, da jim sledijo. Škoda Kamiq s svojimi ostrimi linijami zagotavlja popolnoma sodoben videz, kar dodatno poudarjajo ozki zgornji deli TOP LED matričnih žarometov, ki se nadaljujejo iz šestkotne sprednje maske. Platišča premera do 18 palcev in različni srebrni dodatki pa poudarjajo njegovo eleganco.

Kamiq se ponaša s prednostmi SUV-jev, kot so boljša preglednost, udobnejše vstopanje in izstopanje zaradi višjega položaja ter večji odmik od tal, pri čemer vse te lastnosti združuje z okretnostjo in vodljivostjo kompaktnega avtomobila. Kot tretji model v aktualni SUV-ofenzivi znamke je hitro postal prodajna uspešnica.

Novi Kamiq – vozila so že na zalogi in čakajo na vas pri Porsche Koper!

Ponudba za novi Škoda Kamiq Essence 1.0 TSI 70 kW/95 KM
Že od 194,32 € mesec*: akcijska cena s Škoda financiranjem 1%

- PREVERITE AKCIJSKO PONUDBO: Škoda Kamiq 2024 akcija

- PONUDBA VOZIL: Škoda Kamiq

Novi Škoda Kamiq – največje novosti

- 25'' velikost zaslona multimedije

- motorji nove generacije evo2

- matrični TOP LED žarometi

- novi Simply Clever dodatki

- 10'' palčni digitalni merilniki

- novi asistenčni sistemi

- do 9 zračnih blazin

- novi paketi opreme

Novi Kamiq – zapeljite ga na testno vožnjo pri Porsche Koper!

PRIJAVA NA TESTNO VOŽNJO – NOVI KAMIQ

Novi Kamiq notranjost – najsodobnejša tehnologija

Notranjost Škode Kamiq odraža njegov zunanji športni videz in zagotavlja prihodnost. V praktični in prostorni notranjosti dominira celovito prenovljena armaturna plošča z novimi materiali s površinami iz mehke pene in samostoječim zaslonom, obdanim z dekorativno obrobo. Velika opcijska panoramska streha s senčilom prinaša v notranjost veliko dnevne svetlobe. Steklo je zatemnjeno, zato v vozilo vstopi le udobna količina svetlobe in toplote. Praktičen, pravilno oblikovan prtljažni prostor ponuja velikodušnih 400 litrov prostornine. Ko se zložijo sedeži v zadnji vrsti, deljivi v razmerju 60/40, se volumen prtljažnika poveča na obilnih 1.395 litrov. Pri Kamiqu sta vam na voljo dva multimedijska sistem, osnovi 8,25 palčni zaslon in večji 9,2 palčni zaslon. Slednji vključuje tudi brezžično povezavo SmartLink ali dodatne štiri zvočnike v zadnjem delu vozila, vedno pa je opremljen s kar 10,25-palčnim digitalnim informacijskim zaslonom (digitalni merilniki).

Novi Kamiq – izboljšani vrhunski bencinski motorji TSI

Pri novem Kamiq so v ponudbi motorjev trije izboljšani sodobni agregati TSI iz zelo učinkovite generacije evo2. Osnovni motor je trivaljnik 1.0 TSI s 70 kW (95 KM) in 5-stopenjskim ročnim menjalnikom. Motor 1.0 TSI s 85 kW (115 KM) je na voljo s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali 7stopenjskim menjalnikom DSG. Enako velja za najzmogljivejši motor, štirivaljni 1.5 TSI s 110 kW (150 KM), ki ima funkcijo ACT. Ta samodejno izklopi srednja dva valja, kadar njuna moč ni potrebna. Voznik tega praktično ne zazna, funkcija pa pripomore k manjši porabi goriva. Poleg serijskega podvozja sta za oba modela opcijsko na voljo tudi podvozje za slabše terene in športno podvozje z izbiro med dvema nastavitvama blažilnikov (znižano za 10 milimetrov pri Kamiqu).

Novi Škoda Kamiq 2024 tehnični podatki - bencinski TSI

Motor - različica

Moč (kW/KM)

Menjalnik

Škoda Kamiq 1.0 TSI

70/95

5-st. ročni

Škoda Kamiq 1.0 TSI

85/115

6-st. ročni

Škoda Kamiq 1.0 TSI

85/115

7-st. DSG

Škoda Kamiq 1.5 TSI

110/150

6-st. ročni

Škoda Kamiq 1.5 TSI

110/150

7-st. DSG

Nekateri izmed motorjev bodo na voljo kasneje.

Povsem novi paketi opreme

S spremenjeno strukturo ponudbe so za Scalo in Kamiq odslej na voljo tudi paketi Design Selection, kakršni so poznani že iz družine popolnoma električnih vozil Enyaq iV. Te pakete navdihujejo sodobna bivalna okolja, zato jih sestavljajo usklajene barve in materiali. V treh novih paketi opreme - Essence, Selection in športni vrhunski liniji Monte Carlo - je na voljo skupno šest oblikovnih različic. Poleg tega so v ponudbi paketi dodatne opreme različnih kategorij in številne posamične opcije. Priljubljene izvedbe Monte Carlo, ki so poklon Škodinim uspehom na rallyju Monte Carlo, tradicio­nalno izstopajo s črnimi poudarki in umetnim usnjem Carbon v notranjosti. Za vse modele sta serijska 8-palčni digitalni zaslon in 8,25-palčni zaslon sistema Škoda Infotainment. Škodino značilno paleto Simply Clever rešitev dopolnjujejo funkcije, kot je virtualni pedal za opcijsko električno odpiranje pokrova prtljažnika.

Novi Kamiq 2024 – izjemna varnost

Kot je značilno za Škodo, je posodobljeni Kamiq opremljen s številnimi asistenčnimi sistemi, med katerimi se je nekaterih bolj vajeno v višjih kategorijah vozil. Ti sistemi še dodatno zvišujejo raven aktivne in pasivne varnosti teh dveh kompaktnih modelov: serijska oprema med drugim vključuje sistem Front Assist z nadzorom pešcev, sistem Lane Assist in sistem za prepoznavanje prometnih znakov. V primeru nezgode potnike ščiti do devet varnostnih blazin.

Novi Škoda Kamiq je že na voljo pri Porsche Koper. Vozilo na fotografijah v salonu je opremljeno z dodatno opremo za doplačilo. Kamiq v tej ponudbi lahko naročite in opremite čisto po vaših željah ter okusu – izberite si dodatno opremo, barvo zunanjosti, platišča, oblazinjenje in še veliko ostale dodatne opreme. Izkoristite ugodno priložnost za nakup s Škoda financiranjem 1% - v primeru financiranja in zavarovanja preko Porsche Finance Group Slovenia. Ponudba velja le do razprodaje zalog.

Intervju z gospodom Erikom Rauterjem, prodajnim svetovalcem novih vozil Škoda pri Porsche Koper

1. Katere so največje novosti novega Kamiqa?

Vsekakor je največja novost, da ima Kamiq sedaj bolj učinkovite in sodobne motorje TSI generacije evo2 z močjo od 70 kW (95 KM) do 110 kW (150 KM). Kamiq pa oblikovne prilagoditve dajejo bolj robusten SUV-jevski videz. Pri Kamiqu so sedaj prvič opcijsko na voljo matrični TOP LED-žarometi. Povsem izboljšana notranjost z večjim deležem recikliranih in naravnih materialov za zunanjost in notranjost zagotavlja večjo trajnost. Na voljo so novi paketi opreme. Za vse modele sta serijska 8-palčni digitalni zaslon merilnikov in 8,25-palčni zaslon sistema Škoda Infotainment. Osvežene so tudi povsem nove Simply Clever rešitve.

2. Kaj kupce najbolj pritegne pri novem Kamiqu?

Novi Kamiq je močno posodobljen na vseh področjih, zato sem prepričan, da bo kupce pritegnil še veliko prej. Kupcem je najbolj všeč višji položaj sedenja in praktična notranjost z velikim prtljažnikom, sedaj pa bo kupce navduševal tudi z najnovejšo tehnologijo.

3. Kateri paketi opreme so na voljo pri novih modelih?

Na voljo so čisto novi paketi opreme, že osnovi pa je zelo bogato opremljen vstopni paket Essence, naslednji paket je Selection, trenutno najbolj opremljen pa Monte&Carlo, ki nudi še več športnosti.  

4. Za koga je novi Kamiq najbolj primeren?

Novi Škoda Kamiq je primeren za različne vrste voznikov in življenjskih slogov, zahvaljujoč svoji vsestranskosti, prostornosti in sodobnim tehnološkim funkcijam. S prostornim notranjim prostorom, udobnimi sedeži in veliko prtljažnega prostora je Kamiq idealen za družine z otroki s potrebo po več prostora za vsakodnevne potrebe. Na splošno je novi Škoda Kamiq primeren za širok spekter voznikov, ki iščejo zanesljiv, vsestranski in sodoben mestni avtomobil.

5. Ali lahko kupci ob nakupu izberejo tudi akcijsko financiranje?

Kupci lahko ob nakupu izkoristijo ugodno akcijsko financiranje Škoda financiranje 1%, v primeru financiranja in zavarovanja preko Porsche Finance Group Slovenia.

6. Ali imate trenutno pri znamki Škoda še kakšne druge nove modele?

Letos je pri znamki Škoda res zelo pestro leto, saj bomo predstavili veliko novosti. Pred kratkim smo predstavili novi model Škoda Superb 2024, ki je sedaj že v salonih, izjemno velika novost pa je tudi novi športni terenec Škoda Kodiaq 2024, ki je tudi že na voljo za naročila in bo kmalu v naših salonih. Naslednja velika novost, ki se nam kmalu obeta v naših salonih je celovito prenovljena nova Škoda Octavia 2024.

Preverite ponudbo znamke Škoda

- Škoda akcija 2024 – preverite posebno priložnost

Vas zanimajo Škoda vozila? Z veseljem so vam na voljo.

- Kontaktni center - 041 392 204

- Škoda Porsche Koper, Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

- Jernej Bizjak, tel.: 05 61 16 509

- Erik Rauter, tel.: 05 61 16 532

Pogoji akcije Škoda

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do preklica oziroma do razprodaje, preverite veljavnost akcije.

Emisije CO2: 270−21 g/km. Kombinirana poraba goriva: 7,1-3,4 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; ŠKODA si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.

Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne cene na mesec

Financiranje 1% vam omogoča nakup vozila Škoda za 1% njegove maloprodajne cene na mesec. Izračun mesečnega obroka financiranja velja v primeru sklenitve pogodbe s fiksno pogodbeno obrestno o finančnem leasingu pri Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratne sklenitve Hudobrega zavarovanja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.). Pri financiranju 1% lahko izbirate med različnimi obdobji financiranja in višinami pologov. Višina pologa in doba odplačevanja pa seveda vplivata na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. Povedano drugače: daljša kot je doba financiranja in višji ko je polog, nižji bo ostanek vrednosti, ki ga boste ob koncu financiranja še morali plačati. To, kar je v vseh primerih enako, pa je višina mesečnega obroka. Ta ves čas financiranja znaša natanko en odstotek maloprodajne cene vozila na mesec, in to brez sprememb in skritih številk, brez drobnega tiska in presenečenj. Hkrati s sklenitvijo pogodbe o financiranju vozila sklenete tudi Hudobro/Škoda zavarovanje, ki vključuje permanentno kasko zavarovanje pri Porsche Versicherung AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno zavarovanje avtomobilske odgovornosti pri Zavarovalnici Sava, ob tem pa prejmete 33 % popusta na kasko premijo in akcijsko obvezno zavarovanje. **Permanentno Porsche kasko zavarovanje, ki je v veljavi skozi celotno obdobje trajanja financiranja s samodejnim letnim podaljševanjem. ***Za vsa kritja je veljavna nižja odbitna franšiza kaska: za vozila z MPC do 20.000EUR (z DDV)**** odbitna franšiza znaša 90 EUR za popravila v mreži Škoda, za vozila z MPC nad 20.000 EUR (z DDV)**** znaša odbitna franšiza 150 EUR za popravila v mreži Škoda. Odbitna franšiza za popravila pri nepooblaščenih servisih, totalni škodi ali tatvini znaša 300 EUR. Več o pogojih na www.porscheleasing.si.

Deli novico: