PREKINILA OTROŠKO IGRO V VANGANELU: Prišla do otroka in mu grozila z desko v rokah

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 48 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 148 klicev. Obravnavali so devet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in dve tatvini ter eno drzno tatvino. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali petkrat. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali tri osebe, državljane Sirije, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo s Hrvaško, in sicer policisti PP Ilirska Bistrica dve in PP Kozina eno. Vse bodo danes vrnili na Hrvaško.

Včeraj opoldan je na PP Koper ženska prijavila, da je moški pred hišo grozil njenemu otroku. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da sta dva moška dopoldan prišla do otroka, ki se je igral na domačem dvorišču v Vanganelu, nato pa mu z desko v rokah zagrozila, naj se umakne s stopnišča. Oba sta osumljena kaznivega dejanja grožnje. Poleg tega je eden od njiju osumljen še kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari, ker je marca istim lastnikom namerno poškodoval ograjo.

Ostal je s praznim žepom

Na Pristaniški v Kopru je nekdo na avtobusni postaji Dekančanu iz žepa jakne ukradel denarnico z dokumenti, mobilni telefon znamke Samsung, ključe od stanovanja in mopeda ...

Na Titovem trgu v Kopru je nekdo ukradel zaklenjeno gorsko kolo znamke Author Versus, tip traction, vredno 400 evrov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija