PREDSTAVITEV IZHODIŠČ ZA OPPN SLAVNIK PRESTAVLJENA ZA NEDOLOČEN ČAS: Na koprski občini bodo pripravili nov predlog

Koper

Koprska občina je ponovno prestavila termin javne predstavitve predloga izhodišč za pripravo Občinskega podrobnega prostorskega načrta (OPPN) za območje Slavnik, tokrat za nedoločen čas. Kot navajajo, zaradi trenutno veljavnih epidemioloških ukrepov. Bodo pa začeli pripravljati nov predlog izhodišč, saj želijo, da je ta usklajen z lastniki zemljišč in krajani Semedele ter Kopra.

Predlog izhodišč za pripravo OPPN Slavnik bo v prostorih krajevnih skupnosti Semedela, Za gradom in Koper – center javno objavljen do vključno 21. aprila 2021, do tega datuma imajo zainteresirana javnost, nosilci urejanja prostora in drugi udeleženci urejanja prostora možnost podaje pisnih pripomb in predlogov.

Vse prispele pripombe in pobude bodo na občini preučili, se opredelili ter podali usmeritve za pripravo novega predloga izhodišč.

Nov datum in način izvedbe javne seznanitve in predstavitve bo objavljen na spletni strani Mestne občine Koper, na sedežih krajevne skupnosti Semedela, Za gradom in Koper – Center in v medijih.

Vsa dokumentacija je dostopna na:

https://www.koper.si/regulation/oppn-za-ureditev-obmocja-slavnik/.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
galeb |  02 .04. 2021 ob  04: 42
...predlogi... novi predlogi... sestanki...novi sestanki... posveti... novi posveti... predlogi... novi predlogi... sestanki... novi sestanki... IN NAŠ OBČINSKI VRH VLEČE PLAČO... za sestanke... nove sestanke...