PREDSEDNICA DZ BRANI BOKSANJE IN SPOROČA SDS: "Lahko vas je sram"

Slovenija

Pred kratkim smo vas v anketi povprašali, kaj si mislite o boksarski dvoboju med poslancem in nekdanjim boksarjem Dejanom Zavcem in predsednico DZ Urško Klakočar Zupančič, ki se je odvijal v DZ. Nekdanja ljubljanska sodnica se je boksanju postavila v bran in v odzivu za N1 povedala, da ne ve, kako so fotografije prišle v javnost, saj je šlo za presenečenje za otroke z rakom. "Šlo je za simbolno dejanje za otroke, ki se borijo z zahrbtno boleznijo. Otrokom smo želeli dati upanje in moč, da se borijo še naprej in da bodo na koncu zmagali. To kratki film tudi prikazuje. Poanta ni v boksanju, ampak gre zgolj za simbolno gesto. S poslancem Dejanom Zavcem se na koncu objameva in pokaževa zlate pentlje, ki so simbol boja proti otroškemu raku," je poudarila predsednica državnega zbora, poroča N1.

Klakočar Zupančič pravi, da ne razume protestnega pisma poslanske skupine SDS, ki ga je v javnost poslala v ponedeljek, saj je bila povabljena k sodelovanju. "Namen je bil, da se v veliki dvorani zbere čim več poslancev in da pri snemanju tudi sodelujejo." V odzivu na fotografije, ki so zakrožile po Twitterju, pa je predsednica državnega zbora dejala: "Tiste ljudi, ki so otrokom pokvarili presenečenje in tako grdo izrabili to simbolno gesto, bi moralo biti sram." Ob tem je izrazila upanje, da se bodo po ogledu kratkega filma, ki bo javnosti predstavljen v petek, pogledali v ogledalo in se vprašali, kakšni ljudje pravzaprav so, je zapisano na spletnem portalu N1.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Alozi |  06 .10. 2022 ob  09: 04
Lahko je sram samo tebe, ker vsako priložnost izkoristiš za se izpostavljat in se reklamirat! Dobro se tržiš, ni kaj rečt!
Istriano |  06 .10. 2022 ob  08: 44
Naslednjič bi lahko zaplesala en striptease v parlamentu.