PREDAJTE SE UŽITKOM IN DOŽIVITE PRAV VSE: Vsaka dama mora spoznati te tri vrste orgazmov

Trendi

Vsak orgazem je fantastičen in ni nič narobe, če se držite preverjene formule, da ga dosežete. Toda spremembe, tako v življenju kot pri seksu, so mnogokrat lahko zelo dobrodošle.

Vaginalni orgazem

Še vedno se razpravlja o tem, ali res obstaja točka G ali ne, toda 30 odstotkov žensk trdi, da lahko doživijo spolni vrhunec s spodbujanjem tega znanega erogenega območja samo s penetracijo oziroma z vstopom penisa v nožnico. Najprej poiščite omenjeno točko na način, da s prstom raziščete sprednjo steno nožnice, dokler ne naletite na območje, ki je gobaste teksture. Če se te točke dotaknete neposredno, bi morali čutiti ugodje in vzburjenost.

Kasneje, med seksom, naj se moški osredotoči na točko G na način, da ležeta na bok z licem proti licu in udobno prepleteta noge – predstavljajte si dva para prekrižanih škarij. Ko moški prodre v vagino, naj s penisom podrgne njeno sprednjo steno.

Mešani orgazem

Strokovnjaki pravijo, da je kombinirani oziroma klitoralno-vaginalni orgazem najmočnejši veliki finale, ki je lahko dvakrat močnejši in intenzivnejši od posameznega. Poza, pri kateri je ženska zgoraj, je priljubljena z razlogom – kot nalašč je primerna za dvojni vrhunec. Lahko pa poskusite sedeti tudi v naročju moškega, a mu obrnite hrbet (nato naj stimulira vaš klitoris, medtem ko vi nadzorujete prodiranje penisa).

Kombiniran orgazem je lažje izkusiti, če se ženska pred spolnim odnosom zelo vzburi. Zato se posvetite predigri – veliko poljubljanja, dotikanja, lizanja in masiranja po vsem telesu tako svojem kot njegovem. Če začutite, da bo vaša vzburjenost med penetracijo oslabela, se vrnite k predigri.

Klitoralni orgazem

Vaš klitoris je zelo občutljiv in če ste kot večina žensk, je ravno to področje, katerega stimulacija vas lahko popolnoma obnori.

Moški naj s prsti naredi velike kroge okoli vašega intimnega predela, ki vključuje velike sramne in majhne sramne ustnice ter območje nad klitorisom. To lahko naredi v predigri, lahko pa tudi med spolnim odnosom v pasjem položaju ali podobnem položaju od zadaj. Bolj kot jasno izrazite svoje želje glede hitrosti, intenzivnosti in načina pritiska na klitoris, boljši bodo rezultati. Partner vas lahko dodatno spodbudi s prstnim vibratorjem.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija