PRED POŠTO NAŠLI NEVOZEN AVTO DIREKTORJA AGENCIJE ZA VARNOST PROMETA: Policisti poškodbe ne obravnavajo kot prometno nesrečo (FOTO)

Kronika

V Stražišču v Kranju so danes opazili poškodovano vozilo agencije za varnost prometa (AVP), ki ga ima v uporabi direktor agencije Igor Velov. Policisti so z njim govorili ter ugotovili, da je poškodba na zadnjem delu vozila stara, poškodba na sprednjem kolesu pa je nastala danes, a je ne obravnavajo kot prometno nesrečo, so sporočili s PU Kranj.

Vozilo ima po poročanju časnika vidno poškodovan zadnji odbijač, poškodovano je tudi prednje desno kolo, tako da ni vozno. Opazili naj bi ga zaposleni na pošti v Stražišču.

Na Policijski upravi (PU) Kranj so za medije pojasnili, da sicer odgovarjajo v okviru varstva podatkov, a da policisti na območju Kranja z okolico trenutno preverjajo okoliščine nastanka materialne škode na enem od vozil. "Vozilo je bilo dobljeno parkirano na parkirišču, zaklenjeno in brez voznika. Policisti o zadevi še vodijo postopek in zbirajo obvestila," so pojasnili na PU Kranj.

Kot so naknadno sporočili s PU Kranj, so policisti z uporabnikom vozila govorili in preverili nastanek dveh poškodb na vozilu. "Pri poškodbi na zadnjem delu vozila gre po trenutno zbranih obvestilih za staro poškodbo, poškodba na pnevmatiki (spredaj) pa naj bi nastala danes," so zapisali in dodali, da poškodbo pnevmatike obravnavajo kot dogodek in ne kot prometno nesrečo.

Velov danes na dopustu

Na AVP so v zvezi z domnevno nesrečo za STA navedli, da s podatki o dogodku ne razpolagajo. Po njihovem pojasnilu je Velov danes na dopustu. So pa potrdili, da je poškodovano vozilo v lasti agencije in v stalni, tako službeni kot zasebni uporabi direktorja.

Po poročanju Dnevnika je sicer ena od novinark z Velovim prišla v stik, ko ga je povprašala za stališče glede neke druge teme, povezane z državnim svetom. V približno minuto dolgem pogovoru ji je dejal le, da je pri zdravniku in da komaj stoji, še navaja spletni Dnevnik.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija