PRED POLICIJO POBEGNIL NA ELEKTRIČNI DROG: Na vrhu je vztrajal 24 ur

Svet

V Braziliji je moški, ki je skušal ubežati pred policijo, ubral nenavadno pot za pobeg, saj je splezal na električni drog, na katerem je vztrajal skoraj 24 ur. Na koncu se je vendarle vdal, policija pa ga je odpeljala nazaj za zapahe.

Fotografija je simbolična.

Policija v mestu Itabira v zvezni državi Minas Gerais je prejšnji petek nameravala aretirati 38-letnega obsojenca, ker je kršil pogojni izpust, a ji je ta pobegnil in splezal na streho svoje hiše, od tam pa na desetmetrski drog električne napeljave.

Moški, ki je bil v preteklosti med drugim obtožen oboroženega ropa in tatvine, je ostal na vrhu droga skoraj 24 ur, od petka do sobote popoldne, in ni hotel splezati dol, je poročal časnik Estado de Minas. Na koncu se je vendarle predal, preden ga je policija odpeljala v zapor, pa so ga prepeljali v bolnišnico na preglede.

Komunalno podjetje Cemig je ob dogodku sporočilo, da je moralo zaradi tega za več kot en dan izklopiti elektriko okoli 380 odjemalcem na območju, brazilske medije povzema francoska tiskovna agencija AFP.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija