PRED KASTELCEM RADAR UJEL "MODREGA DIRKAČA": Poljak vozil krepko čez omejitev

Kronika

Ob 20.25 je stacionarni radar pred predorom Kastelec vozniku osebnega avtomobila, državljanu Poljske, izmeril hitrost vožnje 170 km/h na delu, kjer je omejitev 100 km/h. Na mejnem prehodu Dragonja pa so 48-letnemu vozniku policisti izrekli globo v višini 1200 evrov.

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 54 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 109 klicev. Obravnavali so 11 prometnih nesreč z materialno škodo in eno s hujšimi poškodbami, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in dve tatvini ter eno drzno tatvino, zaradi kršitev javnega reda sta bili dve intervenciji.

V Ilirski Bistrici je nekdo vlomil v trgovino in ukradel menjalni drobiž.

V eni od koprskih trgovin so pri tatvini 23 kosov pršuta (vrednih 112 evrov) prijeli 40-letnika. Sledi mu kazenska ovadba.

Včeraj popoldan so policisti v Ilirski Bistrici obravnavali 19-letnika iz Grosuplja, ki je vozil osebni avto z ukradenimi registrskimi tablicami, registracija vozila je potekla, vozil je tudi brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Odrejen mu je bil preizkus za hitro ugotavljanje prisotnosti prepovedanih drog, ki ga je odklonil. Sledi mu obdolžilni predlog, vozilo so mu zasegli.

Včeraj ob 14.50 je v Kopru 80-letna voznica z osebnim avtomobilom peljala z makadamskega parkirišča pri pokopališču in odvzela prednost 51-letnemu vozniku, ki se je pravilno pripeljal po cesti iz Kopra proti Bertokom. Povzročiteljica se je v trčenju huje poškodovala, odrejen je bil strokovni pregled.

Ilegalne migracije

Policisti so na območju PU Koper v zadnjih 24 urah obravnavali sedem ilegalnih migrantov: v Zazidu štiri državljane Irana, v Podgradu državljana Kosova, pri Dragonji pa dva državljana Indije.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija