PRAZNIKI IN SPROŠČUJOČ DECEMBER V CAFÈ CENTRALU: Sladice, ki jih izbirajo vplivneži (FOTO)

Piran

Kdaj ste na zadnje poskusili sladico, ki vas je povsem prevzela? Če se ne spomnite, je vaš naslednji obisk Portoroža idealen izgovor, da se ustavite v kavarni Cafè Central. Tu boste imeli možnost preizkusiti sladice, ki jih boste želeli odnesti domov, saj nagrajeni in spretni slaščičarji uresničujejo vse možne sladke sanje.

Sladice, ki jih izbirajo vplivneži

Sladice je v decembru navdihnila božična pravljica, ki v decembrskem času krasi kavarno in prevzame marsikaterega radovednega obiskovalca, ki snežno deželo ujame v telefonski objektiv.

Sladice so v vsakem letnem času nove in tudi letos za praznike niso razočarali. V vitrini se že bohotijo prav posebne, praznično obarvane sladice. V njih kraljujejo spekulas piškoti, maline, čokolada, cimet, triple sec, pomarančna marmelada in številni drugi okusi ujeti v torto, makrone, piškote, cake popse, monoporcijo, ekler in vegansko torto.

Vabljeni, da preizkusite:

·         Monoporcijo Božičkova kapa,

·         Praznični ekler,

·         Torto SantaClass,

·         Vegan Sacher,

·         Makron slana karamela,

·         Snežni cake pops,

·         Piškote gospe Božiček.

Praznični ekler

Piškoti gospe Božiček

Sladice kavarne Cafè Central so odkrili tudi slovenski vplivneži. V njih sta že uživala tudi Katja & Aljaž s priljubljenega profila z idejami za kvalitetno preživljanje časa @v.dvoje ter primorska vplivnica Katja Jugovič.