PRAZNIČNO SLADKANJE BOGATO NAGRAJUJE: Nagradna igra SantaClass v Cafè Centralu

Piran

December je čas obdarovanj in sladkih dobrot. V Cafè Centralu se tega dobro zavedajo, zato so za vas oboje združili v praznični nagradni igri SantaClass.

Obiščite eno najlepše okrašenih kavarn daleč naokoli in si privoščite praznično obarvane sladice ter tople napitke.

Slaščičarji so letos med drugim ustvarjali z mandljem, amareno, belo čokolado, cimetom, pomarančno marmelado in slano karamelo. Kako dobre so njihove sladke mojstrovine pa preverite sami, medtem ko preizkušate srečo v praznični nagradni igri SantaClass.

Od petka, 1. decembra do nedelje, 24. decembra do 22.00 vas vabijo, da sodelujete v praznični nagradni igri v Cafè Centralu in izkoristite priložnost za pridobitev ene od privlačnih nagrad.  

Za nagrade se lahko potegujete z nakupom v vrednosti vsaj 15 evrov v kavarni Cafè Central ali pa uporabite kreativno žilico in jim zaupate svoj najlepši, najbolj neroden, najbolj zabaven ali najbolj smešen trenutek, ki je povezan s sladkimi prazničnimi dobrotami. Je morda to spomin na praznično peko iz otroštva? Ste se lotili praznične peke piškotov in vam ni uspelo? Ste namesto sladke potice po nesreči spekli slano? Vaš opis naj bo v obsegu od 200 do 300 besed.

Kuponček za sodelovanje z nakupom prejmete ob plačilu računa v Cafè Centralu. Obrazec za opis vaših pekovskih podvigov bo prav tako na voljo pri osebju kavarne. Več o sodelovanju v nagradni igri SantaClass si lahko preberete v pravilniku.

Glavna nagrada je romantični vikend za dve osebi v Hotelu Slovenija 5*.

Ostale nagrade, ki bodo razveseljevale srečne izžrebance so:

Chefov meni z vinsko spremljavo za dve osebi v Istrian bistro & Tapas bar

Tajska masaža hrbta 30 min

En vstop v Sauna park za dve osebi za 2 uri

Enkratna uporaba Spa suite za 2 osebi za 2,5 uri

Rojstnodnevna torta iz kavarne Cafè Central

Mesečni abonma za en topli napitek na dan v kavarni Cafè Central (kava ali čaj)

Veliko nagradno žrebanje bo potekalo na Božič, 25. decembra ob 10.30. Ne zamudite priložnosti, da si praznike popestrite s kančkom vznemirjenja in sladkega razkošja!

Vsi sodelujoči, ki bodo oddali v celoti izpolnjen obrazec, bodo prejeli bon za 25 odstotkov popusta pri naročilu rojstnodnevne torte v Cafè Centralu.

Vabljeni!