ZAPORA CESTE RAZBURILA NEKATERE KRAJANE: To sporočajo s piranske občine

Piran

Po družbenih omrežjih je zaokrožila fotografija iz Portoroža, ob kateri uporabniki negodujejo, ker je zaradi odra zaprta cesta skozi kraj. Na piranski občini pojasnjujejo, da to ne drži, saj je cesta prevozna na drugi strani dvopasovnice, oder je del Ledenega kraljestva, ki bo v okviru prazničnega dogajanja tam vse do 6. januarja prihodnje leto.

Pred hoteli LifeClass v Portorožu se je v soboto odprlo čarobno Ledeno kraljestvo. Najmlajši so se preizkusili v drsanju in si ogledali gledališko predstavo, iz Kranjske Gore pa je prispela pošiljka snega. "V Ledenem kraljestvu se bodo vse do 6. januarja zvrstile številne predstave in animacije za otroke, plesne delavnice in koncerti," pojasnjujejo organizatorji, Hoteli LifeClass skupaj s piransko občino. Nastopili bodo Muff, Natalija Verboten, Lea Sirk, Tara Henigman, Teddy Bears, Patrik Mrak, Pop Garaž, Happy Duo, pevska zbora Adriatic in Fritule.

V namen prazničnega dogajanja bo do 6. januarja na lokalni cesti Obala, od križišča s Stopniško cesto (pri Casinoju Riviera) do križišča pri Trgu prekomorskih brigad, zapora desne smeri ceste iz smeri Piran-Portorož. Promet bo potekal dvosmerno po drugi strani ceste, so pojasnili na piranski občini.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Zarja |  20 .12. 2018 ob  07: 17
Lani ne smetit portala , sej je dovolj enkrat napisano. Jest pa menim, da bi morali izpraznit staro pivnico , tam je zelo lep prostor za prireditve, ne pa, da se tam prodaja kičasta krama.
Lani |  19 .12. 2018 ob  11: 00
Prireditve za otroke bi se lahko premaknile v pokrit oder s plesiščem v bližnjo Meduzo, ker, da je oder na cesti in da tam tekajo otroci sploh ni varno, ker mimo non stop vozijo avti, avtobusi ... Ledeno kraljevstvojQuery1123031174933659456494_1545213361348 Ma pridite pogledat to mizerijo...Mislim, da bi otroci organizirali bolj kvalitetno... A zaradi par prireditev na mizerno grdem odru, mora biti cesta 3 tedne zaprta???