PRAZNI HOTELI KOT 'VABILO' ZA NEPRIDIPRAVE? 45-letni Izolan povzročil kaos v portoroškem hotelu

Kronika

V nedeljo ob 2.22 je občan v Portorožu opazil, da je razbito steklo v enem od hotelov. Policisti so na kraju ugotovili, da je storilec še vedno v objektu. Prijeli so 45-letnika iz Izole, ki je v hotelu razbil več vrat in izpraznil več gasilnih aparatov. Kazal je znake nerazumnega ravnanja, zato je bil na kraj poklican zdravnik. Napoten je bil domov, sledi mu kazenska ovadba in predlog za uvedbo postopka na ZIRS, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper.

Vse fotografije so simbolične.

V soboto je nekdo vlomil v skladišče in v avtomat s prigrizki v kamnolomu Laže. Odnesel je več artiklov iz avtomata.

Istega dne ob 14.40 je v eni od koprskih trgovin zaradi suma tatvine varnostnik pridržal moškega. Pred prihodom policistov na kraj je ta postal agresiven. Policisti so izvedli postopek z 42-letnikom, ki je ukradel za 195 evrov izdelkov, zatem pa še grozil zaposleni. Sledi mu kazenska ovadba za tatvino in plačilni nalog, ker ni upošteval odredbe varnostnika.

Na Ulici Vena Pilona v Kopru je nekdo iz kleti ukradel dva mopeda. Prvi moped je znamke Tomos, tip A3 MS, z nameščeno reg. tablico KP DI-33, rdeče barve, drugi pa je moped znamke Tomos, znamke Flexer 25, z nameščeno reg. tablico LJ 2H-S8, moped je zelene barve. Skupaj sta vredna 1100 evrov.

V Ankaranu je nekdo vlomil v hišo in ukradel gotovino.

V Luciji je nekdo vlomil v salon. Ukradel je 20 evrov, prenosni računalnik znamke Lenovo in tablični računalnik znamke Samsung.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija