"PRAVIJO, DA SEM POŠAST!" Svojega kužka je prebarvala na roza, da se ujema z njenimi oblačili (FOTO)

Trendi

Nekateri obožujejo oblačenje svojih psov, drugi pa to sovražijo. Nedavno je ta trend postal bolj priljubljen, potem ko so lastniki psov delili modne nasvete za pse na družabnih omrežjih. Toda Sabrina Low iz Brazilije je ugotovila, da ljudje niso bili navdušeni, potem ko je pobarvala svojega psa.

View this post on Instagram

A post shared by Sabrina low (@eusabrinalow)

Sabrina pravi, da se je odločila, da bo svojega psa uskladila z barvo svojih oblačil, potem ko je nekaj podobnega videla na spletu. "Ljudje so mi poslali veliko zasebnih sporočil, v katerih so trdili, da maltretiram psa," je dejala. Na fotografiji vidite 22-letnico v roza jakni in z roza torbico. Njen pes sedi na njenem naročju s pobarvano dlako. Pojasnila je: "Pravijo, da sem pošast. Samo želela sem, da bi bil moderen. Obožujem svojega psa, on je moj sopotnik in vse, kar počnem, vključuje tudi njega," poroča Daily Feed.

A potem ko je naletela na spletne kritike, Sabrina trdi, da tega ne bo več počela. Dodala je: "Samo želela sem se zabavati. On dobro je, se kopa in redno je urejen. Ljudje sodijo brez razumevanja." Ob pisanju te novice, Sabrina še ni odstranila svoje objave na družabnih omrežjih, vendar so bili komentarji onemogočeni.

Podobno kot se nekateri ljudje zelo slabo odzovejo na barvanje las, se lahko tudi kosmati štirinožci na barvanje dlake. Močne kemikalije lahko povzročijo poškodbe na koži pasjega prijatelja, ki znajo privesti do okužb. Proizvajalci barv za živali priporočajo testiranje na majhnem predelu kože pred uporabo. Izdelkov za barvanje las nikoli ne bi smeli uporabljati za hišne ljubljenčke.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija