PRAVA LJUBEZEN NE POZNA MEJA: Ona meri več kot dva metra, on pa skoraj 40 centimetrov manj! (FOTO)

Svet

Manekenka Elisane Silva je merila 175 centimetrov že pri svojih desetih letih. Tedaj še ni nehala rasti, zato danes, pri svojih 26 leti, meri že več kot dva metra. Še nekoliko bolj zanimivo pa je dejstvo, da njen življenjski sopotnik meri skoraj 40 centimetrov manj. 

Njena višina ni nikakor povezana z genetiko, njena mati Maria Ramos je visoka (samo) 162 centimetrov, oče Luis pa 17. Njeno rast je namreč povzročil benigni tumor na hipofizi, ki je vplival na prekomerno tvorbo rastnega hormona in gigantizem.

Kot je dejala, je že od otroštva vedela, da po svoji višini izstopa. Ko so za njeno zgodbo izvedeli na eni izmed brazilskih televizij, so ji ponudili kritje vseh zdravstvenih stroškov in testov, da bi izvedeli, kaj je botrovalo njeni višini.

Pred desetimi leti je spoznala še svojega partnerja Francinalda, ki jo je leta 2011 zaprosil, leta 2015 pa sta dahnila usodni da.

Če se sprašujete, kako ji je uspelo najti partnerja, ki se lahko kosa z njeno višino, naj vas ustavimo. Francinaldo je namreč visok 165 centimetrov, kar je skoraj 40 centimetrov manj od nje, je poročal index.hr.

A kot pravi Elisane, ji je povsem vseeno. "V trenutku, ko sem ga spoznala, sem začutila povezanost. Njegove višine nisem sploh opazila," je pojasnila.

Razlika v višini jima ne predstavlja problema, imata pa tudi triletnega sina Angela, ki je zdaj visok 93 centimetrov.

"Čeprav smo včasih, ko smo se sprehajali po ulici, dobivali komentarje, zdaj nisem več v središču pozornosti. Zdaj imava našega čudovitega sina," je dejala. Čeprav je pri svojih treh letih visok že 93 centimetrov, Elisane ne pričakuje, da bo tako visok, kot ona.

"Mislim da moje stanje ni dedno in da bo zrasel do povprečne višine. A tudi če ne, bo moral sprejeti edinstveno bogastvo, ki ga je dobil," je še dejala.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  12 .06. 2021 ob  11: 38
Mah verjamem da se dobro dopoljnujeta...on pospravlja posodo v predale,ona pa zamenja kaksno zarnico