POZIV OČIVIDCEM: Ste videli to prometno nesrečo v Izoli?

Kronika

Policijska postaja Izola obravnava prometno nesrečo, ki se je zgodila na Levstikovi ulici med nedeljo zvečer in ponedeljkom, nekje do 13.30. V nesreči je bil poškodovan pravilno parkiran osebni avtomobil znamke Hyundai kona, povzročitelj pa je po prometni nesreči kraj zapustil.

Sledovi in poškodbe na vozilu ter sledovi in odpadli deli vozila, ki so jih policisti našli na vozišču, nakazujejo, da je nesrečo najverjetneje povzročil voznik motornega kolesa ali mopeda kovinske temno sive barve. Na vozišču so opazne sledi drsenja v dolžini 5,8 m, zato obstaja tudi verjetnost, da je voznik poškodovan. V kolikor imate o tem dogodku kakršnekoli informacije, jih čim prej sporočite na PP Izola, na 113 ali na anonimni telefon 080 1200.

V petek popoldan je v Baredih zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel 56-letni kolesar iz Nemčije. V SB Izola so ugotovili, da je pri padcu utrpel hujše poškodbe (zlom komolca in kolka). Izrečena mu je bila globa.

Ob 18.30 je 20-letnik v Stari vasi pri Postojni z osebnim avtomobilom zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste in trčil v betonski zid. Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal rezultat 0,30 mg/l. Ker je voznik začetnik, mu sledi obdolžilni predlog.

V soboto ob 16.35 se je pri vasi Grobišče zgodila prometna nesreča, v kateri je bil samoudeležen 27-letni voznik. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je bil krepko pod vplivom alkohola. Rezultat je pokazal kar 0,94 mg/l. Policisti so ugotovili še, da med vožnjo ni bil pripet z varnostnim pasom. Sledi mu obdolžilni predlog za alkohol, nepravilno stran vožnje in varnostni pas.

Ob 19.20 je v Izoli 29-letna voznica osebnega avtomobila v krožišču odvzela prednost 70-letnemu kolesarju, ki pa ni vozil po kolesarski stezi in je pripeljal z neprilagojeno hitrostjo. Kolesar je trčil v bok osebnega avtomobila, padel in se lažje poškodoval. Oba sta prejela plačilni nalog.

V nedeljo ob 16.20 je 71-letni voznik osebnega avtomobila v Hraščah pri zavijanju proti Postojni izsilil prednost 39-letnemu vozniku motornega kolesa iz okolice Ljubljane. Motorist je trčil v levi del avtomobila, padel in se lažje poškodoval. Povzročitelju so policisti napisali plačilni nalog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija