POZIV OČIVIDCEM: Ste videli to nesrečo v Kopru?

Kronika

V petek se je ob 17.30 na kolesarski stezi ob mestnem parku Koper (med Koprom in Semedelo) zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena peška in zaenkrat neznani voznik kolesa. Oškodovani kolesar, po opisu moški, star približno 50 let, je po trčenju s peško odpeljal proti Kopru. Zaradi razjasnitev nekaterih okoliščin prometne nesreče, za katero je odgovorna peška, policisti prosijo očividce oz. kolesarja, da pokličejo na 113 oz. se zglasijo na Postaji prometne policije Koper.

V petek ob 18.45 je 39-letni voznik z osebnim avtomobilom v Dutovljah zaradi neprilagojene hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola povzročil prometno nesrečo, v kateri je bil udeležen sam. Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,60 mg/l. Sledi mu obdolžilni predlog.

V soboto ob 23.30 je v Ankaranu na parkirišče pripeljal voznik z Mercedesa in pri tem skoraj trčil v pešca. Policisti so ustavili 28-letnega domačina, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozilu je pretekla registracija, voznik pa je odklonil preizkus alkoholiziranosti. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

Vlomi, kraje in tatvine

V Piranu je v soboto nekdo vlomil v lokal in iz blagajne ukradel 50 evrov blagajniškega minimuma. V Postojni pa je nekdo vlomil v trgovino in ukradel blagajniški minimum in tablico znamke Samsung. Nekdo je vlomil tudi v izolski lokal, od koder je odnesel kovinsko škatlo z odštevalnikom časa, v kateri so bile biljard krogle in 25 eurov gotovine.

Včeraj ponoči so v Portorožu 26-letniku iz okolice Ljubljane štirje moški odvzeli kontaktne ključe osebnega avtomobila, mobilni telefon znamke Huawei in denarnico, ki jo je kasneje našel odvrženo. Štirje neznani storilci so utemeljeno osumljeni storitve kaznivega dejanja velike tatvine, so zapisali na PU Koper. Policisti okoliščine še preverjajo.

V Kopru so v nedeljo ponoči vlomili v avtopralnico in ukradli siv neregistriran osebni avto R. Clio 1.2, letnik 1998 (KP 94-85P). V vratih vozila so bili ključi.

Danes je v Portorožu nekdo vlomil v poslovni objekt. Ukradel je sef – depozitni trezor, v katerem je bila gotovina. Ponoči so vlomili tudi v pisarno v Seči, od koder so odnesli gotovino, izkupiček lokala zadnjih nekaj dni.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija