POVSEM ELEKTRIČNI E-NV200 IMA VSE POD NADZOROM: Naužijte se svežega zraka!

Koper

Najnovejši prodajni uspeh temelji na vsestranskosti Nissan e-NV200, ki je tako tudi vodilni v svojem razredu, saj je bil lani najbolje prodajano lahko gospodarsko vozilo brez izpustov na desetih trgih po Evropi, vključno z Združenim kraljestvom, Italijo, Norveško in Nizozemsko. Nissan samozavestno osvaja tudi slovenski trg modelom e-NV200.

KORISTI POVSEM ELEKTRIČNIH VOZIL

Z dosegom do 301 km/h pri mestni in 200 km/h pri kombinirani vožnji vas povsem električni avtomobil e-NV200 z enim samim polnjenjem popelje dlje kot kdaj koli prej.

S povsem električnim vozilom e-NV200 hkrati zmanjšate ogljični odtis in stroške uporabe vozila. Z uporabo zgolj električne energije boste veliko manj porabili za gorivo, manjše število gibljivih delov pa pomeni tudi nižje stroške vzdrževanja. Poleg tega bo vsaka vožnja brez izpustov, ki jo prevozite v svojem električnem avtomobilu e-NV200, pripomogla k manj onesnaženemu okolju.

Povsem električen e-NV200 s 40 kWh baterijo in 7 sedeži je odlična izbira za vse, ki mate večjo družino in potrebujete več prostora, ter za podjetnike in poslovne prevoznike. Že eno samo polnjenje zadostuje za vse vožnje po mestu, lahko pa kar najbolje izkoristite možnosti polnjenja in dlje uživate v najboljšem iz sveta povezljivosti, udobja in Nissanove inteligentne zmogljivosti – vse to brez izpustov in z minimalnimi stroški za pametnejši, okolju prijaznejši življenjski slog.

STROŠKI UPORABE IN STROŠKI VZDRŽEVANJA VOZILA NISSAN E-NV20

Vsi vemo, da je električna energija veliko cenejša kot bencin ali dizelsko gorivo, zato z njo prihranite vsak dan. Menjava olja ter prepogosto vzdrževanje ali preverjanje izpustov ni potrebno. Baterija z močjo 40 kWh ima garancijo za obdobje 8 let oziroma 160.000 km.

Dodajte še državne finančne spodbude in takoj vam bo postalo jasno, zakaj je ta avtomobil zmagovalec in zakaj je to naložba, ki se zares izplača.

Prodajni svetovalci Nissan Trgo ABC so tukaj za vas. Pridobite lahko vse informacije in neobvezujočo ponudbo "na daljavo". Ko se naša življenja vrnejo v ustaljene tirnice, pa vljudno vabljeni na testno vožnjo v Nissan Trgo ABC.

Vaša prodajna svetovalca Nissan Trgo ABC

ALAN KUK (PE Koper) 031/624-595

VALTER RUDEŽ (PE Nova Gorica) 051/423-914

Deli novico: