POSNETEK, KI VAM BO ZLOMIL SRCE: Psa pospremi v gozd, nato pa hladno steče v avto in se odpelje (VIDEO)

Svet

Na družbenem omrežju Facebook se je pojavil videoposnetek ženske, ki sredi ceste brezsrčno zapusti svojega psa in se odpelje. Posnetek je hkrati razžalostil in razbesnel ljubitelje živali in zagovornike njihovih pravic.

Labradorec veselo steče v gozd, lastnica pa ga tam zapusti.

Videoposnetek, ki so ga objavili prostovoljci iz neprofitne organizacije I Paw'd It Forward, prikazuje žensko, ki se s Teslinim vozilom pripelje na odročno cesto, z zadnjega sedeža avtomobila na cesto spusti labradorca, nato pa se usede v vozilo z namenom, da bi se odpeljala. Ker pes v pričakovanju sprehoda stoji ob avtu, ženska ponovno izstopi in psa odpelje v bližnji gozd, nato pa steče nazaj do vozila in se odpelje.

Dog dumped by his owner at Orchards Park in Vancouver, WA

******UPDATE: Listen folks, the woman that did this is not some woman named Dominique. Whoever started sharing that photo and accusing this woman of doing this, needs to STOP, remove their posts, apologize to her profusely and hope that she does not SUE you for defamation and libel. Come on. ******Update 12:49am 8/8/20 We believe we have been able to identify the owner. We will update as we have more information! Thank you everyone for your incredible leads and tips! ****Update: So many great leads and anonymous tips! Thank you everyone. Stay tuned, more news to come as this all unfolds. We appreciate ALL of your efforts, leads, and most of all, love for this dog. ***** This woman thought the best way to get rid of a dog, was to take him to Orchards Park in Vancouver, WA tonight and leave him there to watch her drive off in her Tesla with Oregon Plates. If you recognize this woman, her Tesla, or her dog, please contact us immediately. 833.360.7293. The dog is an older yellow lab. If you know a woman that drives a Tesla with Oregon Plates, who likes to wear spandex pants and owned a Yellow Lab, please, contact us PRIVATELY with any information. **************All, please know the dog is safe and not available for adoption at this time. This dog will not be available pending an investigation into what happened. We know this tugs at our heartstrings, but please know he is safe and being cared for. We will do our best to update if/when he becomes available. **We have the dog, the dog is safe.*** Video Credit @Alyssa Ott and @Brandon Price

Objavil/a I Paw'd It Forward dne Četrtek, 06. avgust 2020

Srce parajoč posnetek, ki je nastal v mestu Vancuver v zvezni državi Washington, je na družbenih omrežjih sprožil veliko ogorčenja. Prostovoljci so mnoge zaskrbljene uporabnike Facebooka pomirili, da je pes na varnem, številni pa so se javili, da bi ga posvojili.

Neprofitna organizacija je sporočila, da so našli lastnico psa, ki ima moža in otroke, in jo prijavili zaradi okrutnosti do živali. Ob tem so apelirali na vse lastnike, naj ne zapuščajo svojih hišnih ljubljenčkov.

"To je najbolj kruta in brezčutna stvar, ki jo lahko naredite živali. Zakaj ne bi pokazali vsaj toliko človečnosti in jo predali zavetišču?" se je vprašal eden izmed komentatorjev.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Eho |  10 .08. 2020 ob  17: 23
Čudi me, da se tudi eden iz njene družine temu ni uprl....
Nina |  10 .08. 2020 ob  16: 33
Imena in obraze takih zveri bi bilo treba javno izpostavit. Hvala bogu, da je pes na varnem.