POSKUS UBOJA V LJUBLJANI: Eden zaboden, drugi poškodovan od udarcev

Kronika

V Ljubljani na območju Bežigrada se je v sredo sprlo več oseb, pri čemer sta med seboj fizično obračunali vsaj dve osebi. Pri tem je bil mladoletnik zaboden, drugi pa poškodovan, zato so ju prepeljali v bolnišnico. Storilca so kazensko ovadili zaradi poskusa uboja, sodnik pa mu je odredil pripor, so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Ljubljanske policiste so v sredo okoli 14.20 obvestili o dogodku na območju Bežigrada, v katerem sta se poškodovali dve osebi. Policisti so v okviru preiskave ugotovili, da je v parku na Kardeljevi ploščadi prišlo do verbalnega spora med več osebami, po večini naj bi šlo za mladoletnike, med tem pa sta med seboj fizično obračunala vsaj dva izmed njih. Eden od njiju (mladoletnik) je bil zaboden, drugi, ki so mu policisti odvzeli prostost, pa je prav tako poškodovan od udarcev.

Oba so odpeljali na zdravljenje v ljubljanski univerzitetni klinični center, enega izmed njiju pa so v petek odpustili in s kazensko ovadbo privedli k dežurnemu sodniku zaradi kaznivega dejanja poskusa uboja. Po zaslišanju mu je sodnik odredil pripor.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija