POSKUS POBEGA V PRADAH: Brez vozniške povozil policista

Kronika

Koprski prometni policisti so v nedeljo ob 2.36 v Pradah ustavili 34-letnega moškega, ki je vozil osebni avtomobil brez vozniškega dovoljenja, na vozilu pa je imel nameščene ukradene registrske tablice. Po zaustavitvi je moški hotel s kraja zbežati, pri tem pa je z vozilom zadel policista in ga lažje telesno poškodoval. 

Ker moški ni želel opraviti preizkusa alkoholiziranosti, mu je bil odrejen strokovni pregled. Policisti so osumljencu osebno vozilo zasegli, sledi pa mu kazenska ovadba zaradi preprečitve uradnega dejanja uradni osebi ter suma tatvine registrskih tablic, obdolžilni predlog zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja ter enotni plačilni nalog zaradi storitve več prekrškov.

V Dutovljah so v nedeljo sežanski policisti ustavili 29-letnika, ki mu je alkotest pokazal 0,69 mg/l. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 2.16 pa je bil na hitri cesti Izola – Koper, pred predorom Markovec, ustavljen 42-letni voznik osebnega avtomobila, ki mu je alkotest pokazal 0,98 mg/l. Tudi njemu so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje in mu prepovedali vožnjo. Srečal se bo s sodnikom za prekrške.

V soboto ob 15.56 so policisti v Luciji ustavili 76-letnega domačina, ki je vozil osebni avtomobil brez vozniškega dovoljenja. Vozilo mu je bilo zaseženo, sledi obdolžilni predlog sodniku za prekrške.

V Prestranku so ob 16.33 ustavili voznika začetnika, ki je v naselju vozil s hitrostjo 100 km/h. 21-letnemu vozniku je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Sledi obdolžilni predlog.

Danes ob 0.07 so policisti na Vojkovem nabrežju v Kopru ustavili 34-letnega voznika avtomobila, ki mu je alkotest pokazal rezultat 0,75 mg/l. Odvzeto mu je bilo vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija