POMORSKA PRAVILA MORAJO POZNATI TUDI KOPALCI IN 'SUPARJI': Vse bo znano danes ob 17. uri!

Koper

Na Policijski upravi (PU) Koper danes nadaljujejo s preventivnimi delavnicami, ki jih organizirajo enkrat na mesec. V marcu so govorili o varnosti na internetu, v aprilu o varnost v prometu, tokrat pa bodo odstirali temo varnosti na morju. Delavnica se bo pričela ob 17. uri, potekala pa bo virtualno.

Na delavnici bosta sodelovala izkušen policist Postaje pomorske policije Luka Krivec in predstavnik Uprave RS za pomorstvo (URSP), pristaniški nadzornik Aleš Rotar. Policist bo kratko predstavil vlogo policije pri varovanju državne meje na morju, predstavnik URSP pa bo udeležencem predstavil postopek registracije čolnov ter pogoje za pridobitev dovoljenja za voditelja čolna, obvezno opremo na plovilu in podobno.

Predstavila bosta tudi nekaj preventivnih nasvetov za kopalce ter pravila vožnje čolnov in drugih motornih in nemotornih plovil (kot so supi, pedalini ipd.). V živo ju boste lahko vprašali, vse, kar vas zanima s tega področja, tudi anonimno. Istočasno bodo na vprašanja odgovarjali tudi v zoom klepetalnici.

Delavnica na temo "Pomorstvo in pomorska pravila" se bo pričela ob 17. uri. Potekala bo prek platforme Zoom, na tej povezavi: https://zoom.us/j/98306779430?pwd=WWhwSVJpUHV1MG9KZ01xT3FuRDZlUT09 

• Meeting ID: 983 0677 9430

• Passcode: Nw68gd

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  26 .05. 2021 ob  15: 48
Kmalu bomo morali se za plavanje imeti celado, izpit za voditelja colna in covid potni list!