POMLAD NAS VABI NA VRT: Naročite kakovostne lokalne sadike kar iz svojega naslonjača!

Koper

Vremenska napoved nas v teh dneh vabi na vrt. Se ob tem tudi vi sprašujete, kako najlažje priti do kakovostnih slovenskih sadik?

V Kmetijski zadrugi (KZ) Agraria so letos pridelali široko paleto domačih kakovostnih sadik. Kmetijski center Purissima, kakor tudi vse kmetijske trgovine KZ Agraria, so tako v teh dneh bogato založeni z lokalno pridelanimi sadikami in zelišči.

V KZ Agraria Koper je sedaj na voljo tudi naročanje sadik preko telefona ali elektronske pošte, ki jih naslednji dan prevzamete na Purissimi. Kako?

1. Sadike lahko v miru od doma izberete v njihovem katalogu, ki je dosegljiv na njihovi spletni strani, skupaj s cenikom.

2. Svoje naročilo oddate s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 26 66 (od ponedeljka do sobote, med 7.30 in 15.00) ali elektronske pošte naroci@kz-agraria.si. Ne pozabite na svoje kontaktne podatke (ime priimek in telefonska številka, na kateri ste dosegljivi).

3. Naročilo vam skrbno pripravijo do naslednjega delovnega dne, ko ga prevzamete med 9.00 in 14.00 v njihovem Kmetijskem centru Purissima. Naslov za prevzem: Spodnje škofije 11e, 6281 Škofije, oziroma: regionalna cesta Škofije–Ankaran (približno 200 metrov pred hrvatinskim križiščem zavijete desno po makadamski cesti navzgor).

Plača se po prevzemu, z gotovino ali kartico. Prevzem se vrši na odprtem, kljub temu je obvezna uporaba zaščitnih mask, oziroma uporabe sredstva za zaščito dihal.

Znesek minimalnega naročila je 20 evrov. Vse cene so v evrih in vsebujejo DDV. Naroča se lahko samo količine v pakiranjih, kot so navedena v ceniku. KZ Agraria Koper si pridržuje pravico do sprememb in napak. V kolikor naročenega artikla ni na zalogi, vam dajo drugi nadomestni artikel, primerljivih karakteristik. Artikli so razpoložljivi do razprodaje zalog.

Naročanje sadik na Purissimi je možno od 16. aprila 2020 do 8. maja 2020 oziroma do razprodaje zalog. Trgovine, pa kot vedno obratujejo nemoteno za vse nakupe!

Hvala, ker ste z nami.

KZ Agraria Koper

Deli novico: