POLICISTOMA REKEL 'BARABE', DOBIL MODRICE IN GLOBO: "Po par minutah davljenja sem bil vklenjen v lisice" (FOTO, VIDEO)

Slovenija

Na Facebooku je Mariborčan opisal neprijetno srečanje s policistoma na Mariborskem otoku. Policista naj bi vprašal, ali lahko teče brez maske. Ker mu nista dala po njegovem mnenju jasnega odgovora, ju je zmerjal z 'barabami'. Policista naj bi stekla za njim, ga s psom spravila na tla, ga davila, nato pa vklenila v lisice. Dobil je še 800 evrov kazni.

Kot je Mariborčan zapisal na svojem Facebook profilu, naj bi imela policija 'ovaduhe' na Mariborskem otoku, ki opazujejo, kdo je brez maske, nato pa pokličejo policijo.

Sam naj bi pri sebi sicer imel masko, nameraval pa naj bi teči. Na vhodu na Mariborski otok naj bi srečal dva policista, ki ju je vprašal, ali sta šla teči, nato pa še, ali lahko sam teče brez maske. Policista naj bi mu odgovorila, naj si prebere zakone. Zato jima je ponovno zastavil enako vprašanje.

Objavil/a Leon Škofič dne Nedelja, 25. oktober 2020

"Odgovor je bil isti. V tistem sem jih zmerjal z barabami in pognala sta se za mano. S psom sta me spravila na tla in po par minutah davljenja sem bil vklenjen v lisice. Vmes sem tudi izgubil zavest za nekaj sekund. Odnesel sem jih ves blaten, raztrgan, z modricami in kaznijo 800 evrov, (400 evrov, če plačam v kratkem roku)," je v svoji objavi zapisal Mariborčan.

Medtem, ko sta ga policista popisovala, naj bi se mimo pripeljal kolesar, ki se je za trenutek ustavil, a tudi njemu naj bi skorajda napisala kazen.

"Meni to ne gre v glavo, če je na kolesu. Odgovor je bil, če tečeš ali kolesariš, maske ne rabiš. Če se ustaviš, pa si jo moraš nadeti … Upam, da jih dober odvetnik zašije," je zaključil.

Kot je razvidno s fotografije, je Mariborčan dobil denarno kazen, ker se je nedostojno vedel do uradne osebe, ker na kraju ni upošteval odrejenega ukrepa oziroma odredbe uradne osebe in ker pri sebi ni imel oziroma ni izročil osebne izkaznice.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukurux |  26 .10. 2020 ob  18: 23
A:Zdravo policista kaj sta sla tudi vidva laufat brez maske,lahko se jst
B:Preberi si zakone...
A:Barabe usive,da vas ni sram
B:Spusti pesa,spusti pesa.. mater mu,ujami ga!!Dej mu lisice!!Zadavi ga!!
A:Meni to ne gre v glavo ce kolesaris al laufas ne rabis maske,upem da jih dober odvetnik zasije

Meni se zdi da je bil na tripu al kaj skadil
bubobubo |  26 .10. 2020 ob  17: 51
pretiravanje na obeh straneh, z normalnim dialogom bi lahko vse lepo rešili, ampak narod je že toliko psihotičen, da ni več možna normalna komunikacija na vseh nivojih
pinkopalinko |  26 .10. 2020 ob  14: 28
@td

eni ne verjamejo ničemur, česar sami ne izkusijo. Tako mislijo, da virus ne obstaja, dokler še sami ne zbolijo. Ali pa mislijo, da so policaji sami fajn fantje, katerih edini smisel življenja je ščitenje šibkejših pred močnejšimi, potem pa ugotovijo, da jim je glavni cilj polnjenje državnega proračuna in ugajanje nadrejenim. Zraven pa še radi komu pokažejo, kdo je močnešjši. Seveda ne tistim, ki so močnejši od njih, zmeraj enim brižnim.
td |  26 .10. 2020 ob  14: 21
12
Za svoje provokatorstvo je pač dobil zasluženo nagrado. No, sploh dvomim, da je bilo tako divje kot opisuje.