POLICISTOM POBEGNIL Z RENAULT CLIOM: Na Primorskem storil več prometnih prekrškov, nato peš zbežal neznano kam

Kronika

Policisti Policijske postaje Tolmin so včeraj popoldne v Tolminu skušali ustaviti 34-letnega voznika osebnega avtomobila znamke Renault Clio. Voznik ni ustavil na na njihove znake in je z vožnjo nadaljeval proti vasi Poljubinj. Na Rodnah pri Tolminu je brez smerokaza zavil levo, proti industrijski coni, in s pospešeno vožnjo nadaljeval skozi vas Poljubinj.

Fotografija je simbolična.

V naselju je ustavil na dvorišču, blizu ene od stanovanjskih hiš, zapustil avtomobil ter po travnikih zbežal neznano kam. Med nevarno vožnjo med Tolminom in Poljubinjem je voznik storil več prekrškov cestnoprometnih predpisov in ogrožal druge udeležence v prometu. O nevarni vožnji 34-letnika, zoper katerega je izrečen ukrep začasnega odvzema vozniškega dovoljenja, je policija obvestila tudi državno tožilstvo v Novi Gorici, je pojasnil tiskovni predstavnik Policijske uprave (PU) Nova Gorica Dean Božnik.

Na osebnem vozilu so bile poleg tega nameščene registrske tablice, ki mu ne pripadajo. Policisti so vozilo zasegli in bodo pobeglega 34-letnega voznika kazensko ovadili na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarna vožnja v cestnem prometu.

Tolminski policisti dodatno preiskujejo primer nevarne vožnje in pozivajo vse, ki bi lahko Policiji nudili koristne informacije, da se zglasijo pri njih (Trg 1. maja 4, 5220 Tolmin), jih pokličejo na telefon (05) 381 49 00 ali jih kontaktirajo na elektronski naslov: pp_tolmin.pung@policija.si. Lahko se zglasijo tudi na najbližji policijski postaji, pokličejo znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija